کد خبر: ۲۱۱۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی در نخستین روز نمایشگاه الکامپ ۲۶ مطرح کرد:

آمادگی سازمان تأمین‌اجتماعی برای استفاده از ظرفیت زیست‌بوم نوآوری کشور

رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی در نخستین روز بیست‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)، از رویکرد نوین و تحولی این سازمان برای همکاری و استفاده از ظرفیت زیست‌بوم نوآوری و استارت‌آپ‌ها در حوزه تحول دیجیتال خبر داد. وی همچنین اعلام کرد فعالان این حوزه می‌توانند در سایت jameino.ir/smart-tamin ضمن اطلاع از نظام مسائل و نیاز‌های حوزه‌های مختلف عملکردی سازمان تأمین‌اجتماعی و شرکت‌های تابعه، برای ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود (پیچینگ) اقدام کنند.
آمادگی سازمان تأمین‌اجتماعی برای استفاده از ظرفیت زیست‌بوم نوآوری کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛دامون خدابنده در این زمینه گفت: یکی از راهبرد‌های تحولی در سازمان تأمین‌اجتماعی، حرکت در مسیر هوشمندی فرایند‌ها و نحوه ارائه خدمت است. راهبرد تأمین‌اجتماعی هوشمند که همواره از سوی مدیرعامل محترم سازمان نیز مورد تأکید بوده؛ از یک‌سو منجر به تسهیل در ارائه خدمات و ارتقای رضایتمندی می‌شود و از سوی دیگر به‌واسطه افزایش شفافیت، کارایی و صیانت از حقوق ذی‌نفعان را نیز ارتقا می‌دهد.

وی افزود: در مسیر تحول دیجیتال در سازمان تأمین‌اجتماعی، نیازمند فرآیند‌های دیجیتال، توسعه سیستم‌ها، پشتیبانی و بهبود مستمر هستیم. به‌همین‌منظور در این دوره از نمایشگاه الکامپ برخلاف دوره‌های پیشین، صرفاً به معرفی اقدامات و دستاور‌ها در حوزه فناوری اطلاعات که البته در جای خود حائز اهمیت است؛ اکتفا نکردیم و در واقع علاوه بر این‌ها تلاش شد تا نیاز‌های سازمان و شرکت‌های زیرمجوعه در زمینه تحول دیجیتال، در اختیار فعالان این حوزه قرار داده شود تا از همکاری و مشارکت فناوران و فعالان زیست‌بوم نوآوری و استارت‌آپ‌ها در پاسخ به مسائل سازمان استفاده کنیم.

خدابنده با اشاره به حوزه وسیع فعالیت سازمان تأمین‌اجتماعی، گفت: در این دوره از نمایشگاه الکامپ، در سالن ۲۷ نمایشگاه که به سازمان تأمین‌اجتماعی و شرکت‌های آن اختصاص یافته، فرصتی فراهم شده است تا فعالان زیست‌بوم نوآوری کشور بتوانند ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خود را معرفی نموده و شرایطی فراهم شود که سازمان تأمین‌اجتماعی از محصولات و همچنین از توان نیرو‌های فنی استارت‌آپ‌ها استفاده کند.
وی ادامه داد: تأمین‌اجتماعی گستره وسیعی از فعالیت‌ها در حوزه‌های بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی دارد و در تمام این مجموعه‌ها نیازمند فعالیت و همکاری با استارت‌آپ‌ها هستیم. ما در سازمان تأمین‌اجتماعی می‌توانیم با استارت‌آپ‌هایی که خدمت یا محصول خاصی را تولید می‌کنند؛ تعریف همکاری و تفاهم داشته باشیم یا این‌که از توان فنی نیرو‌هایی که تکنولوژی را تولید کرده‌اند، استفاده کنیم و با توجه به برنامه‌هایی که سازمان تأمین‌اجتماعی دارد، به هر دو این‌ها نیاز داریم.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی، نسخه الکترونیک را یکی از زمینه‌های نوین تحول دیجیتال معرفی کرد و گفت: تأمین‌اجتماعی اولین سازمانی است که در زمینه نسخه الکترونیک فعالیت خود را شروع کرده و امروزه نیز بیشترین نسخه الکترونیک کشور توسط این سازمان تولید می‌شود. در حال حاضر، روزانه حدود ۷۰۰ هزار نسخه الکترونیک در سامانه تأمین‌اجتماعی تولید می‌شود و ۵۷۰ هزار تأیید داروخانه‌ای داریم و تقریباً بیش از ۵۰ درصد نسخ الکترونیک کشور در این سازمان تولید می‌شود. از ابتدا هم کوشیده‌ایم در این حوزه که عرصه نوینی در نظام سلامت کشور است، از توان و ظرفیت جوانان ایرانی و استارت‌آپ‌ها استفاده کنیم و این را هم باید یادآوری کنیم که راهی که ما در حوزه راه‌اندازی و استفاده از نسخه الکترونیک طی کردیم و به استفاده بالغ بر ۹۰ درصدی پزشکان و مراکز ارائه خدمات درمانی، دارویی و پاراکلینیکی از نسخ الکترونیک رسیدیم، مسیری است که کشور‌های دیگر در یک دوره پنج تا هفت ساله طی کرده‌اند.
خدابنده افزود: برای اینکه بتوانیم همه لایه‌های حکمرانی، مدیریتی و کاربری سامانه نسخه الکترونیک را پشتیبانی کنیم؛ در لایه‌های مختلف نسخه الکترونیک، نیازمند همراهی و استفاده از ظرفیت استارت‌آپ‌ها هستیم. در این حوزه ضمن همکاری با سایر سازمان‌های بیمه‌گر و نهاد‌هایی که نقش رگولاتوری دارند، نیازمند محصولات متنوع هستیم؛ محصولاتی مانند رابط‌های کاربری بین نسخه الکترونیک و بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها و پزشکان و داروخانه‌ها و همچنین محصولاتی که در این حوزه در اختیار بیماران و بیمه‌شدگان قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به طراحی سایتی برای برقراری ارتباط مؤثر با استارت‌آپ‌ها و فناوران ایرانی و استفاده از ظرفیت آن‌ها در حوزه تحول دیجیتال در سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: نمایشگاه الکامپ پایان کار ما در حوزه تعامل و همکاری با استارت‌آپ‌ها نخواهد بود و این تنها شروع مسیری برای همکاری این سازمان با جوانان ایرانی و فعالان این حوزه است. اولویت ما این است که فضای مناسب را برای حضور استارت‌آپ‌ها در زیست‌بوم فناوری سازمان تأمین‌اجتماعی فراهم کنیم. در این زمینه و برای ارتباط مناسب با فناوران، سایت ویژه‌ای به نشانی jameino.ir/smart-tamin طراحی شده است که فعالان این حوزه می‌توانند با مراجعه به آن، ضمن اطلاع از نظام مسائل سازمان و شرکت‌های زیرمجموعه، برای ارائه حوزه فعالیت و توانمندی خود اقدام کنند.
خدابنده همچنین گفت: تنها راه ما برای تحول و توسعه دیجیتال، استفاده از ظرفیت نوآوری و خلاقیت جوانان مبتکر و خلاق ایرانی است و این نمایشگاه آغاز کار است و امیدواریم این کار، زمینه‌ساز رابطه مؤثر و همیشگی سازمان تأمین‌اجتماعی با زیست‌بوم نوآوری کشور و استارت‌آپ‌ها باشد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.