کد خبر: ۲۱۱۸۹
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۴

پیش بینی بورس امروز ۶ تیر ۱۴۰۲

دیروز اغلب پالایشی‌ها قرمزپوش شدند. ریزش پالایشی‌ها متأثر از خبر کاهش نرخ پایه دلار به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بود. این در حالیست که دو روز قبل با خبر افزایش نرخ دلار به ۳۷ هزار تومان نماد‌های پالایشی سبزپوش شده بودند. اخباری که برای برخی از ناظران شائبه برانگیز شده است. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد اعتماد سهامداران و معامله گران به بازار کاهش یابد و شاهد تداوم خروج پول حقیقی از بازار باشیم.
پیش بینی بورس امروز ۶ تیر ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۶ تیر- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. در روز دوشنبه شاخص کل بورس ۶ هزار و ۵۲۵ واحد رشد کرد و به رقم ۲ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۲۷ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۵ هزار و ۹۴۲ واحد بالا آمد و در رقم ۷۵۶ هزار و ۱۸۶ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۱۸ واحد افت کرد و به رقم ۲۸ هزار و ۲۷ واحد رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز افزایش ۷۲۴ واحدی داشت و به سطح ۱۳۸ هزار و ۴۸۰ واحد رسید.


در پایان معاملات روز دو‌شنبه، ۳۹۲ نماد رشد قیمت و ۲۹۴ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۵۷ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۴۳ درصد بازار افت قیمت داشتند.

 

بیشترین افزایش قیمت
روز دو‌شنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد (وتوکا)، شرکت نیرو ترانس (بنیرو) و شرکت کارخانجات تولیدی شیشه رازی (کرازی) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز تولید و صادرات ریشمک (ریشمک)، شرکت رایان هم افزا (رافزا) و شرکت سپیدار سیستم آسیا (سپیدار) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.



بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های کگاز (شرکت شیشه و گاز)، ثشرق (شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق) و آباد (شرکت توریستی و رفاهی آبادگران ایران) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر)، شرکت صنایع چوب خزر کاسپین (چخزر) و شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان (غگلپا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.



عرضه و تقاضای بازار
در معاملات دوشنبه، ۱۱۳ نماد صف خرید داشتند و ۳۶ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت یک درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۸۴۱ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با رشد ۱۱ درصدی به ۲۵۳ میلیارد تومان رسید.



پیش بینی بورس امروز
معامله‌گران در شرایطی به استقبال معاملات امروز می‌روند که دیروز شاخص‌های بازار بار دیگر به سمت بالا حرکت کرد. شاخص کل ۰.۳ درصد و شاخص هم وزن ۰.۷۹ درصد رشد کردند. بدین ترتیب شاخص نتوانست به کانال ۲.۲ میلیونی صعود کند و در فاصله ۴ هزار واحدی کانال بالاتر متوقف شد.



دیروز ارزش معاملات خرد با افت ۱۲ درصدی به ۶ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد. با این حال شاخص با جلوداری کگل، کچاد، فولاد، ومعادن، بفجر، خودرو و نوری رشد کرد. در مقابل، شپنا، وبملت و شتران مانع رشد بیشتر شاخص کل شدند.



تعداد نماد‌های سبز بازار نیز بیشتر بود و ۵۷ درصد کل بازار را تشکیل داد. همچنین روز دوشنبه بار دیگر شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم و ۲۷۸ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار خارج شد. دیروز نماد‌های وبملت، کگل، وتجارت، شپنا و شستا بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.



بدین ترتیب شاخص پشت سد ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی ماندگار شد. ناظران معتقدند بازار برای صعود به کانال بالاتر به نیروی بیشتری نیاز دارد. دیروز اغلب پالایشی‌ها قرمزپوش شدند. ریزش پالایشی‌ها متأثر از خبر کاهش نرخ پایه دلار به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بود. این در حالیست که دو روز قبل با خبر افزایش نرخ دلار به ۳۷ هزار تومان نماد‌های پالایشی سبزپوش شده بودند. اخباری که برای برخی از ناظران شائبه برانگیز شده است. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد اعتماد سهامداران و معامله گران به بازار کاهش یابد و شاهد تداوم خروج پول حقیقی از بازار باشیم.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.