کد خبر: ۲۱۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۰

قتل عام خونین/ قاتل مسلحی که همه را به رگبار بست

درگیری خانوادگی در کرمانشاه منجر به تیراندازی مرگبار شد که در این حادثه ۴ نفر به قتل رسیدند.
قتل عام خونین/ قاتل مسلحی که همه را به رگبار بست

مخاطب۲۴ :‌به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ آفتاب تابستانی در نیمه روز ۱۱ تیر ماه امسال تازه رمقی یافته بود که صدای رگبار گلوله در منطقه جلالوند کرمانشاه خبر از یک فاجعه مرگبار داد.

قاتل مسلح در حالی که کلاشینکف در دست داشت به سمت اعضای خانواده آشنایی رگبار گشود و صدای فریاد‌های بی امان آن‌ها در صدای شلیک‌های بی رحمانه خاموش شد. 

ثانیه‌هایی از آخرین شلیک قاتل نگذشته بود که عامل جنایت از مهلکه گریخت و وقتی اهالی محله خود را به صحنه تیراندازی که در کوه مشرف به روستا بود رساندند دیدند ۴ مرد در خون خود غلتیده اند و حمام خون به راه افتاده است.

آشنایان و اقوام این خانواده و حتی رهگذران با دیدن ۴ نفری که تیر خورده و غرق در خون روی زمین افتاده بودند شیون می‌کردند و موضوع خیلی سریع به پلیس مخابره شد.

ساعتی بعد صدای آژیر ماشین‌های پلیس و آمبولانس در محله جلالوند پیچید. در محله جای سوزن انداختن نبود و خبر تیراندازی مرگبار در این منطقه دهان به دهان به گوش همه اهالی رسیده بود.

همسایه‌ها هاج و واج به شلوغی خیابان نگاه می‌کردند و در دل همه آن‌ها کورسوی امیدی وجود داشت و آرزو می‌کردند که پدر و ۲ پسرش که تیر خورده بودند زنده بمانند.

امدادگران اورژانس که با آمبولانس خیلی سریع خودشان را به محل حادثه رسانده بودند، به سرعت شروع به اقدامات لازم برای نجات افراد گلوله خورده کردند. اما همان معاینات ابتدایی کافی بود تا مرگ هر ۴ نفر اعلام شود. زمانی که امدادگران کیف وسایل امداد را جمع کردند و سرشان را به علامت تاسف تکان داده و از محل دور شدند، شیون نزدیکان مقتولان بیشتر از قبل شد.

زمانی که ماموران پلیس به محل حادثه رسیدند، ماموران امدادگر اورژانس هنوز در محل بودند. وقتی ملحفه‌های سفید روی اجساد قربانیان کشیده شد و آن‌ها از محل حادثه دور شدند؛ بلافاصله موضوع جنایت به بازپرس ویژه قتل مخابره شد و تیم جنایی هم راهی محل حادثه شدند.

تیم تشخیص هویت همراه ماموران پلیس آگاهی نیز در محل حادثه حاضر شدند و تحقیقات برای روشن شدن راز ماجرا در دستور بازپرس پرونده قرار گرفت.

پرس و جو و تحقیقات ابتدایی از اهالی و همسایگان و نزدیکان این مقتولان آغاز شد. در میان افرادی که در نزدیکی محل جنایت تجمع کرده بودند تقریبا همه اهالی منطقه می‌دانستند که موضوع از چه قرار بوده و آوازه اختلافات این خانواده با خانواده عاملان جنایت در همه منطقه پیچیده بود.

حرف‌های پراکنده از گوشه و کنار به گوش می‌رسید. یک نفر می‌گفت که این ۲ خانواده از خیلی وقت قبل با هم درگیر بودند. دیگری می‌گفت درگیری آن‌ها به خاطر مسائل مالی بود. یکی دیگر می‌گفت که آن‌ها چند بار دیگر هم به جان همدیگر افتاده بودند. یکی هم می‌گفت که این اختلافات ریشه در سال‌ها دور دارد و کینه قدیمی به خاطر اختلافات طایفه‌ای کار را به خون و خونریزی کشانده است.

به این ترتیب در نتیجه تحقیقاتی به عمل آمده با شنیدن حرف‌های آشنایان مقتولین مشخص شد که مرد میانسال که به همراه دو پسر خود و یکی دیگر از بستگان نزدیکشان در جریان تیراندازی مرگبار به قتل رسیده بودند، از مدتی قبل با خانواده دیگری که با هم اختلافات قدیمی داشتند درگیر شده بودند. اخیرا اختلافات آن‌ها شدت گرفته بود که منجر به چند درگیری کلامی و فیزیکی بین اعضای ۲ خانواده شده بود.

بالاخره با بالا گرفتن این درگیری‌ها روز گذشته یکی از اعضای خانواده طرف مقابل، سر راه خانواده مقتول سبز شد! مرد جنایتکار بی آنکه توضیحی بدهد کلاشینکف را سمت آن‌ها نشانه رفت. پدر و ۲ پسرش به همراه مرد جوانی که همراهشان بود اصلا فرصت نکردند که کلامی حرف بزنند یا حتی دستشان را بالا بیاورند. مرد جنایتکار اسلحه را سمت آن‌ها گرفت و بی درنگ اقدام به تیراندازی کرد.

در حالی که در تحقیقات صورت گرفته، طی اقدامات فنی پلیسی و همچنین در نتیجه بررسی‌های تیم جنایی؛ عامل جنایت شناسایی شد، این فرد تحت تعقیب قرار گرفته و بزودی دستگیر خواهد شد.

سرهنگ علیرضا دلیری رییس پلیس کرمانشاه ضمن تائید وقوع ۴ قتل در منطقه جلالوند کرمانشاه به خبرنگار ما گفت: «۲ خانواده در منطقه جلالوند حوزه شهرستان کرمانشاه به دلیل اختلاف قبلی با یکدیگر درگیر شدند.»

وی افزود: یکی از این افراد با استفاده از سلاح جنگی کلاشینکف اقدام به تیراندازی به سمت آن خانواده کرد.

رئیس پلیس کرمانشاه با بیان اینکه این درگیری در کوه رخ داده است گفت:متهم متواری شناسایی و تلاش برای دستگیری وی ادامه دارد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.