کد خبر: ۲۱۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰

انتصاب مدیر شعبه گلستان بیمه تعاون

با حضور مدیر شعب و استان‌های بیمه تعاون، مدیر شعبه گلستان این شرکت معارفه شد.
انتصاب مدیر شعبه گلستان بیمه تعاون

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی بیمه تعاون «یوریک خزین» به عنوان مدیر جدید شعبه گلستان این شرکت منصوب شد.

«خزین» دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی بوده و از سال ۱۳۹۰ با حضور در شرکت بیمه پارسیان، فعالیت خود در صنعت بیمه را آغاز کرده و مراتب تجربه خود را در شرکت‌های بیمه «حافظ» و «تجارت نو» نیز ادامه داده است.

او مطرح می‌کند که شعبه تحت مدیریت او هم اکنون دارای ۳۵ نماینده بوده که بناست با آن‌ها جلسات انگیزشی برگزار کرده و کارگزاران استان را نیز با برگزاری جلساتی به فعالیت هرچه بیشتر ترغیب کند.

مدیر شعبه گلستان بیمه تعاون بیان می‌کند که تکریم و تقدیر از بیمه گذاران قدیمی از جمله رسالت‌ها اوست و بنا دارد نه تنها با بیمه گذاران قدیمی شعبه جلساتی به منظور ارزیابی فعالیت و رضایت سنجی آن‌ها برگزار کند، بلکه از بیمه گذارانی که دیگر در شعبه حضور ندارند نیز نظرسنجی‌هایی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌های فرایندی یا شعبه‌ای انجام خواهد داد.

او تأکید می‌کند که در حوزه «جذب نیرو‌های کارآمد با هدف خدمت رسانی به بهترین شکل ممکن»، «توسعه شبکه فروش و جذب نمایندگی‌های جدید» و «تیم سازی در رشته بیمه‌های زندگی» بناست اقداماتی را انجام دهد.

«خزین» که به عنوان «مسئول هیأت کاراته استان مازندران» نیز فعال است، تأکید می‌کند که بنا دارد در حوزه ورزش نیز، از رسالت مسئولیت‌های اجتماعی شرکت پیروی کرده و در این حوزه نیز اقداماتی داشته باشد؛ او گام ابتدایی فعالیت در حوزه ورزش را نیز پیگیری مجدد اقدام حسنه بیمه تعاون در رشته «سوارکاری» مطرح کرد و گفت: سابق بر این، شرکت بیمه تعاون در رشته «سوارکاری» در استان گلستان فعال بوده و اقدامات این شرکت نه تنها از طریق تلویزیون استانی پخش می‌شده، بلکه به توسعه و اعتلای فرهنگ بیمه و حمایتگری این صنعت از رشته‌های ورزشی نیز منجر شده بود؛ چندی است که این اقدام متوقف شده که بنا داریم با توجه به رویکرد حمایتگر بیمه تعاون در حوزه ورزش، مجدداً فعالیت خود را در این حوزه آغاز کنیم.

مدیر شعبه گلستان بیمه تعاون همچنین در حوزه فعالیت‌های نوین بیمه‌ای نیز بناست اقداماتی انجام دهد که در این خصوص به برنامه خود برای راه اندازی بیمه‌های ترانزیتی اشاره کرد.

گفتنی است «یوریک خزین»، به کنشگری اجتماعی و رسانه‌ای بسیار علاقه‌مند بوده و هم ۲۵ سال فعالیت در حوزه تولید محتوای موسیقی و انیمیشن را در کنار اقدامات بیمه ای، در کارنامه خود به ثبت رسانیده، و هم در راستای رسالت‌های مسئولیت اجتماعی به عنوان مشاور در انجمن بیماری‌های خاص نیز تلاشگری می‌کند.

شایان ذکر است که تا پیش از این «وحید زمانی» به عنوان مدیر شعبه استان گلستان بیمه تعاون مشغول به خدمت بوده است.

برچسب ها: بیمه تعاون
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.