کد خبر: ۲۱۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳

مدیرعامل بیمه کوثر با همکاران به مناسبت عید سعید غدیر خم دیدار کرد

دکتر آقادادی در نشستی صمیمانه با همکاران شرکت حضور یافت و در جریان دغدغه‌ها و ایده‌های آنان قرار گرفت.
مدیرعامل بیمه کوثر با همکاران به مناسبت عید سعید غدیر خم دیدار کرد

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر، مدیرعامل شرکت در این دیدار ضمن تبریک ایام دهه امامت و ولایت و تقدیر از سادات، به عملکرد مناسب بیمه کوثر در بهار ۱۴۰۲ اشاره داشتند و عنوان کردند در این بازه زمانی میزان صدور حق بیمه شرکت به ۳۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است که با مدیریت ریسک مناسب عملکردی بیش از برنامه پیش بینی شده محقق گردیده است و انتظار می‌رود در سال ۱۴۰۲ روند رشد عملکردی بالاخص در رضایت مشتریان و سودآوری با تلاش همکاران و شبکه فروش عزیز ادامه دار باشد.

ایشان خاطرنشان کردند بر این باورم که تحقق این مهم جز با مشارکت، انسجام و همگرایی، همراهی و همدلی تک تک همکاران و نمایندگان عزیز که به عنوان عضوی اثرگذار از تیم و خانواده کوثر هستید میسر نمی‌گردید.

دکتر آقادادی در بخش دیگری از سخنان خود پایبندی به اصول قانونی و اخلاقی و ارزش‌های سازمانی بیمه کوثر را برشمردند و تاکید ویژه‌ای بر افزایش دانش و مهارت‌های بیمه‌ای همکاران داشتند که سبب ارتقای سطح رضایتمندی مشتریان و ذی نفعان شرکت می‌گردد.

وی در پایان ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده توسط همکاران به بیان راهکار‌های حل مسئله توسط کمیته‌ها و کارگروه‌های مربوطه پرداخت.

برچسب ها: بیمه کوثر
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.