کد خبر: ۲۲۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۱

همکاری مشترک بیمه تعاون و بانک مهر ایران؛ همزمان با دهمین سال فعالیت شرکت بیمه تعاون

همزمان با آغاز دهمین سال فعالیت بیمه تعاون، این شرکت برای توسعه فرهنگ بیمه‌های زندگی با بانک قرض الحسنه مهر ایران، تفاهم نامه‌ای منعقد کرد.
همکاری مشترک بیمه تعاون و بانک مهر ایران؛ همزمان با دهمین سال فعالیت شرکت بیمه تعاون

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی بیمه تعاون، همزمان با آغاز دهمین سال فعالیت شرکت بیمه تعاون، به منظور توسعه فرهنگ بیمه‌های زندگی، با بانک قرض الحسنه مهر ایران قراردادی منعقد شد.

در این جلسه «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت: این بانک بیش از ۱۴.۵ میلیون مشتری دارد و تنها در سال گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیون نفر مشتری به این بانک پیوستند. با اینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران سودی بابت وام‌های خود دریافت نمی‌کند، اما بانک سودآوری است و حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان سود انباشته دارد.

پرداخت سالانه ۳ میلیون فقره وام

وی خبر داد: اکنون روزانه بین ۱۰ تا ۱۲هزار افتتاح حساب جدید در بانک انجام می‌شود و بزرگ‌ترین بانک قرض‌الحسنه کشور سالانه ۳ میلیون فقره وام پرداخت می‌کند. این بانک سالانه بیش از ۸۰ درصد افزایش منابع دارد که از متوسط شبکه بانکی بالاتر است. معوقات بانک نیز کمتر از نیم درصد است و بهترین عملکرد در سطح شبکه بانکی به شمار می‌رود.

شمسی‌نژاد در ادامه گفت: با راه‌اندازی پروژه مزد خدمت، برای نخستین بار کارمزد ثابت سالیانه را حذف خواهیم کرد و این اقدام باعث می‌شود اقبال مردم بیش از پیش به قرض‌الحسنه افزایش یابد.

کسب رتبه نخست توانگری مالی برای ۵ سال متوالی

«یونس مظلومی» مدیرعامل بیمه تعاون نیز در این دیدار اظهار داشت: این بیمه در همه استان‌ها شعبه و نماینده دارد. بیمه تعاون بیش از ۲۰۰۰ نماینده و بیش از ۵۰۰۰ سهامدار حقیقی در بورس دارد. تنها شرکتی تعاونی و سهامی عام است که در بازار اصلی بورس حضور دارد.

وی خاطرنشان ساخت: بیمه تعاون ۵ سال متوالی رتبه نخست توانگری مالی را به دست آورده و همچنین در سال‌های گذشته ۲ برابر میانگین صنعت بیمه رشد کرده است. این بیمه یکی از معدود شرکت‌هایی است که ۵ سال است سود تولید و توزیع کرده و هیچ زیان انباشته‌ای نیز ندارد.

مظلومی با اشاره به اینکه محصول بیمه زندگی ما بسیار جامع است، گفت: برخی از ویژگی‌های آن منحصر به بیمه تعاون است. پوشش بیمه آتش‌سوزی نیز به بیمه‌شوندگان ارائه می‌شود تا سال اول به‌صورت رایگان، منزل یا محل کار خود را بیمه کنند. همچنین پوشش بیماری‌های خاص را داریم که شامل ۳۰ بیماری می‌شود.

«محمدجواد سهامیان مقدم» رئیس هیأت مدیره بیمه تعاون نیز در این جلسه با اشاره به اینکه هم اکنون ضریب نفوذ بیمه در کشور ۲.۵ درصد و در جهان ۷.۵ درصد است، اظهار داشت: عقد این تفاهم نامه می‌تواند به افزایش ضریب نفوذ بیمه منجر شده و فرهنگ بیمه را توسعه بخشد.

در پایان جلسه، تفاهم‌نامه همکاری به امضای مدیران ۲ سازمان رسید. بر اساس این تفاهم‌نامه، در قالب طرح حمایت از کالا و خدمات ایرانی بانک، افراد معرفی شده از طرف شرکت بیمه می‌توانند به منظور دریافت خدمات بیمه عمر و زندگی، تا سقف ۲ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه از بانک دریافت کنند. مدت بازپرداخت وام‌های پرداختی به هر یک از خریداران نیز حداکثر ۶۰ ماه است.

گفتنی است این طرح با پیگیری مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و بیمه تعاون در استان گیلان به سرانجام رسیده است.

برچسب ها: بیمه تعاون
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.