کد خبر: ۲۲۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲

شورای نگهبان چشم بینای نظام برای انتخابات است

امام جمعه موقت گچساران گفت: شورای نگهبان در حقیقت نگهبان قانون اساسی جمهوری اسلامی می باشد و مقام معظم رهبری می‌فرمایند که شورای نگهبان چشم بینای نظام برای انتخابات است.
شورای نگهبان چشم بینای نظام برای انتخابات است

مخاطب24:حجت‌الاسلام علیرضا صفایی، در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی گفت: خداوند در سوره مبارکه نور می‌فرمایند که هرکسی که فرمان خدا و رسول خدا را اطاعت کند و پرهیزگار باشد پس چنین کسی را پیروزی و سعادت خواهد بود. تقوا و خداترسی و همچنین مراقب اعمال و کردار خود بودن آثار بسیاری ارزشمندی دارد که در قیامت انسان جزو اهل سعادت خواهد بود.

وی افزود: امروز 25 ماه ذی‌الحجه روز نزول سوره مبارکه هل اتی (دهر یا انسان) درشان و منزلت اهل‌بیت پیامبر (ص) است که اشاره به داستان ایثار خانواده امام علی علیه‌السلام دارد که در ماه رمضان به مدت سه روز وعده افطارشان را تقدیم فقرا کردند و خودشان هم تنها با آب افطار کردند.

امام‌جمعه موقت گچساران تصریح کرد: امروز را روز خانواده نام گذاشته‌اند و مبنا این است که مسلمانان الگوی خودشان را خانواده امیرالمؤمنین علیه‌السلام قرار دهند و باید در همه مباحث و عرصه‌ها الگوی همه مسلمانان خانواده امام علی علیه اسلام باشد اگرچه امروز نیز روز تکریم بازنشستگان نام‌گرفته است.

حجت‌الاسلام صفایی گفت: امروز مناسبت دیگری هم دارد که روز گفتگو و تعامل سازنده نام‌گرفته است و دولت سیزدهم برنامه‌های خوبی دراین‌باره دارد و تلاش می‌کند جهت برطرف شدن مشکلات مردم با کشورهای دنیا تعامل و ارتباط سازنده برقرار کنند.

وی ادامه داد: روز یکشنبه 25 تیرماه روز بهزیستی و تأمین اجتماعی است که این روز را به همه خدمتگزاران این عرصه تبریک عرض می‌کنم، هدف حکومت و نظام جمهوری اسلامی باید این باشد که به اقشار مختلف مردم برای برپایی عدالت اجتماعی توجه کند.

امام‌جمعه موقت گچساران بیان کرد: روز دوشنبه سالروز تأسیس شورای نگهبان است، شورای نگهبان در حقیقت نگهبان قانون اساسی جمهوری اسلامی است و مقام معظم رهبری می‌فرمایند که شورای نگهبان چشم بینای نظام برای انتخابات است؛ بنابراین ما در اسفندماه امسال بحث انتخابات مجلس شورای اسلامی راداریم و همه باید برای برگزاری یک انتخابات سالم و سازنده تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام صفایی در ادامه اظهار کرد: روز سه‌شنبه 27 تیرماه روز پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت سازمان ملل از سوی جمهوری اسلامی به دنبال هشت سال دفاع مقدس است، شرق و غرب در حمایت از رژیم بعث بودند اما این ملت ایستادگی و مقاومت کرد و به پیروزی رسیدند.

امام جمعه موفت گچساران بیان کرد: واقعاً جنگ از جهاتی یک نعمت بود و امروز اقتدار ایران اسلامی، نظام سلطه را به‌زانو درآورده است که به خاطر آن جان‌فشانی‌ها در دوران دفاع مقدس بود.

وی افزود: چهارشنبه اول ماه محرم است، محرم ماه عزای اهل‌بیت علیهم‌السلام است که به همه امت اسلامی تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم.

حجت الاسلام صفایی اظهار کرد: مردم ما ارادت خاصی به سیدالشهدا علیه‌السلام دارند. حضرت امام (ره) فرمودند که ما هرچه داریم از محرم و صفر است بنابراین مراسمات عزاداری را باید باشکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار کنیم.

امام‌جمعه موقت گچساران تصریح کرد: نکته‌ای که باید عرض کرد اینکه عزاداری و سینه‌زنی فقط کفایت نمی‌کند و باید ببینیم که امام حسین علیه اسلام از ما چه خواسته است چراکه توجه به مکتب امام حسین و دستورات اهل‌بیت علیهم‌السلام نیز بسیار حائز اهمیت هستند.

وی افزود:آغاز دهه احیای امربه‌معروف و نهی از منکر است و امروز شاهد برخی هنجارشکنی‌ها در بحث عفاف و حجاب هستیم که باید با آگاهی کامل در جامعه امربه‌معروف و نهی از منکر کرد.

حجت‌الاسلام صفایی گفت: همان‌گونه که مردم باید غیرت داشته باشند، دختران وزنان جامعه هم باید حیا و عفت داشته باشند چراکه بی‌حیایی و بی‌عفتی جامعه را آلوده می‌کند و مردم جامعه و مسئولین جامعه نباید در این خصوص سکوت دهند.

وی ادامه داد: مردم جامعه در سطح کشور نشان دادند و از حجاب و عفاف دفاع کردند، در زمان رضاخان قلدر به‌زور سرنیزه می‌خواستند حجاب را از سرزنان بردارند و صدها نفر هم به شهادت رسیدند که عفت و چادر بماند و اما امروز عده‌ای اندکی هنجارشکنی می‌کنند که نیاز است همه و همه در راستای اجرای دستورات عفاف و حجاب تلاش کنیم.

امام‌جمعه موقت گچساران بیان کرد: مجلس شورای اسلامی هر چه زودتر به وظایف خودش در این خصوص عمل کند، قوه قضاییه و سایر دستگاه‌ها در این خصوص اهتمام تام داشته باشند.

وی گفت:جهاد تبیین لازمه اصلی ترویج عفاف و حجاب در جامعه است متأسفانه زمینه ولنگاری در فضای مجازی باز است و ما نتوانستیم به‌درستی تبلیغ مناسب کنیم و جهاد تبیین کنیم.

برچسب ها: شورای نگهبان
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.