کد خبر: ۲۲۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰

اطلاعیه پرسپولیس درباره جاسوسی از باشگاه!

باشگاه پرسپولیس با صدور اطلاعیه‌ای، جاسوسی از باشگاه و افشای قرارداد‌ها را با هدف ایجاد بی‌ثباتی در پرسپولیس دانست و خبر از پیگیری ویژه این موضوع داد.
اطلاعیه پرسپولیس درباره جاسوسی از باشگاه!

مخاطب۲۴ : به نقل از روزنامه فرهیختگان ؛ باشگاه پرسپولیس با صدور اطلاعیه‌ای، جاسوسی از باشگاه و افشای قرارداد‌ها را با هدف ایجاد بی‌ثباتی در پرسپولیس دانست و خبر از پیگیری ویژه این موضوع داد.

جاسوسی از باشگاه پرسپولیس و افشای برنامه‌ریزی شده اسناد آن به قصد انتشار که معمولا از طریق چند مرجع و سایت خبری مشخص و ثابت صورت می‌گیرد، پدیده جدیدی نیست. البته این امر در دوره‌های زمانی خاصی اتفاق می‌افتد و مشخصا هر بار هدف از آن، ایجاد بی‌ثباتی در پرسپولیس است. هواداران عزیز اگر به حافظه خود رجوع کنند به یاد می‌آورند؛ در اکثر موارد، این اتفاق در زمان‌هایی روی داده است که پرسپولیس بعد از کسب عنوان قهرمانی، با کنترل و مدیریت بحران‌ها و مشکلات بی‌پایان خود، آرامش نسبی را برقرار کرده و در حال متمرکز شدن برای حل مشکلات اقتصادی و خیز دوباره به سمت قهرمانی بوده است. شاید به جرات بتوان گفت در دو دهه گذشته روال بر این قرار بوده است که بعد از هر قهرمانی پرسپولیس، فشار برای ایجاد بی‌ثباتی در بخش کادر فنی، مسایل اقتصادی یا بخش مدیریتی این مجموعه به طور جدی اتفاق افتاده است.

با توجه به این سابقه ذهنی، وضعیت موجود و ارسال پی در پی اسناد داخلی باشگاه پرسپولیس از جمله قرارداد‌های بازیکنان، برای رسانه‌های خاص که در چنین مواقعی ماموریت انجام این کار را دارند، نکته عجیب و غافلگیر کننده‌ای برای باشگاه پرسپولیس نیست. شاید بعضی انتظار نداشتند؛ مدیریت باشگاه، مشکلات چند هفته قبل را به نحو مناسبی مدیریت، حل و فصل و از آن عبور کند. بعد از آن منتظر بودیم؛ ببینیم حرکت بعدی علیه پرسپولیس چه خواهد بود؟ همچنین پیش بینی می‌کنیم، در مرحله بعدی برای زمین‌گیر کردن پرسپولیس، سراغ خود تیم یا چارچوب‌های اقتصادی باشگاه بروند. این یک پیش‌گویی و احتمال نیست. تجربه از گذشته است که همیشه با چنین سناریو‌هایی روبه رو می‌شویم.

در ارتباط با انتشار اسناد نیز مدیریت باشگاه پرسپولیس به معاونت حقوقی و حراست باشگاه دستور رسیدگی و پیگیری ویژه برای شناسایی عوامل و ابعاد این موضوع در داخل و خارج از باشگاه را داده است. قطعا با عوامل دخیل در این موضوع، برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت. همچنین حق پیگرد حقوقی نسبت به انتشار اسناد توسط رسانه‌های خاص برای باشگاه محفوظ خواهد بود.

در این ارتباط باید توجه داشت که ارسال یا درز اسناد برای انتشار لزوما نمی‌تواند مستقیم از باشگاه اتفاق افتاده باشد و قطعا در بررسی‌هایی که انجام می‌شود، احتمال‌های مختلف در نظر گرفته خواهد شد.

از سوی دیگر یادآور می‌شویم باشگاه پرسپولیس در دوره مدیریت اخیر خود، چه در ارتباط با اسنادی که اخیرا انتشار یافته است و چه در موارد قبلی، بر خلاف بعضی باشگاه‌های خاص مطلبی برای پنهان کردن ندارد. تمام این اسناد در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف و ذیربط قرار دارد. این موضوع در مورد اسناد مالی مشهودتر است، چنان که در روز‌های گذشته ارزش قرارداد و دستمزد اعضای تیم از طریق مراجع رسمی هم منتشر شد و مشخص گردید باشگاه‌هایی که تبلیغ می‌شود در حق‌شان اجحاف شده است هم بیش از پرسپولیس هزینه کرده‌اند. پرسپولیس از شفاف‌ترین باشگاه‌ها در فوتبال ایران است و همکاری‌های باشگاه در این زمینه حتی فراتر از تقاضا‌ها بوده است و در به اصطلاح افشاگری‌های اخیر هم مطلبی جدید یا برخلاف اعلام‌های باشگاه دیده نمی‌شود، اما موضوع از باب افشای اسناد باشگاه که در حکم افشای اسناد دولتی خواهد بود، حائز توجه است و جای بحث و پیگرد از سوی باشگاه و نهاد‌های ذیصلاح را دارد.

در این ارتباط مهم‌ترین نکته این است که مانند همیشه با حمایت و پشتیبانی هواداران و همبستگی، سعی خواهیم کرد از مشکلات و موانعی که بر سر راه پرسپولیس قرار داده می‌شود، عبور کنیم. با توجه به این که ایجاد مشکل و حاشیه برای تیم، همیشه بخشی از این سناریو بوده است، نیاز است هواداران با هوشیاری و آمادگی لازم به حمایت خود از پرسپولیس به ویژه از مجموعه تیم ادامه دهند.

برچسب ها: پرسپولیس
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.