کد خبر: ۲۳۱۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵

قرارداد قطعه سوم آزاد راه تهران- شمال منعقد می شود

وزیر راه وشهرسازی گفت: قرارداد قطعه سوم آزاد راه تهران- شمال که ۸۵ درصد آن تونل و پل است تا یک ماه آینده به صورت کامل منعقد خواهد شد.
قرارداد قطعه سوم آزاد راه تهران- شمال منعقد می شود

مخاطب24:آقای مهرداد بذرپاش گفت: یکی از پروژه‌های که پیگیری کردیم قطعه دوم آزاد راه تهران- شمال بود که مسیر رفت چند هفته پیش به بهره برداری رسید و مسیر برگشت آن دهه فجر سال آینده با تامین منابع مالی ۱۵ هزار میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

 

به گفته وزیر راه وشهرسازی، تصمیم گیری برای قطعه سوم در روز گذشته انجام شد و مقرر شد ظرف یک ماه آینده قرارداد آن منعقد شود، همچنین اعلام شد که کارگاه‌های فعال در قطعه دوم به قطعه سوم منتقل شوند.

 

او می‌گوید: قطعه سوم یکی از سخت‌ترین و طولانی‌ترین قطعات در آزاد راه تهران – شمال است که حدود ۸۵ درصد از طول مسیر پل و یا تونل است و برای اجرای آن نیاز به سازه‌های عظیم و تونل‌های طولانی داریم.

 

وزیر راه وشهرسازی به آزاد راه اصفهان – شیراز هم اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگترین آزاد راه‌های کشور آزاد راه اصفهان -شیراز به طول ۲۳۰ کیلومتر است که امیدوار هستیم در اواخر شهریور ماه به بهره برداری برسد و میزان صرفه جویی سوخت در این پروژه حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در سال است که معادل مصرف سوخت یک روز کل کشور است.

 

او گفت: پروژه بعدی مربوط به منطقه منجیل -رودبار است که بسیاری از مسافران همواره با گره ترافیکی بسیار سنگینی در محدوده قزوین – رشت مواجه می‌شدند که امیدوار هستیم با بهره برداری ازاین مسیر گره ترافیکی آن تا آبان ماه باز شود.

 

بذرپاش در خصوص خط ریلی رشت – کاسپین هم گفت: خط ریلی رشت-کاسپین که به دریا وصل می‌شود ظرف سه ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.