کد خبر: ۲۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۷

ساداتیان: جشنواره فیلم فجر به دوران نبوغ و بلوغ خود رسیده است

یک تهیه کننده سینما با اشاره به ظرفیت‌های جشنواره فیلم فجر در مسیر پیشرفت گفت: این روز‌ها یکی از اتفاقات مهم که در تحولات مدیریتی سینما شکل گرفته است، سیاست‌گذاری برای تعلیم نیرو‌های مستعد و جوان فیلمساز است.
ساداتیان: جشنواره فیلم فجر به دوران نبوغ و بلوغ خود رسیده است

«سید جمال ساداتیان» در گفتگو با میزان پیرامون چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر گفت: جشنواره فیلم فجر به دوران نبوغ و بلوغ خود رسیده است و از این جا به بعد باید در مسیر پیشرفت سریع سینمای ایران قرار بگیرد، این جشنواره به عنوان مهم‌ترین رکن سینمای ایران در به کار گیری هرچه بهتر نیرو‌های توانمند و جوان در جهت پیش‌برد اهداف انقلاب و فرهنگ حرکت کند.

ساداتیان: جشنواره فیلم فجر به دوران نبوغ و بلوغ خود رسیده است
وی درباره تعلیم و تربیت فیلمسازان جوان و آینده‌‍‌ساز در سطح سینمای ایران توضیح داد: این روز‌ها یکی از اتفاقات مهم که در تحولات مدیریتی سینما شکل گرفته است، سیاست‌گذاری برای تعلیم نیرو‌های مستعد و جوان فیلمساز است. در سال‌های اخیر شاهد نبوغ فیلمسازان جوان بوده‌ایم. از نسل گذشته سینمای ایران انتظار می‌رود تا تمام تجربیاتشان را در اختیار این جوانان قرار دهند.

این تهیه‌کننده سینما در ادامه پیرامون حمایت از فیلم‌های اجتماعی و کمدی با مضامین خانوادگی بیان کرد: در ابتدا این موضوع باید بگویم زمانی که از حمایت اسم می‌بریم، فیلمساز نباید هرچیز را به خورد مخاطب بدهد. این روز‌ها در عرصه سینمای طنز شاهد فیلم‌هایی هستیم که فیلمساز حتی یک بار به محتوای آن فکر نکرده است. حمایت شامل حال محتوای درست نیز می‌شود و از سوی دیگر در فیلم‌های اجتماعی شاهد اختلاف نظریه بین مدیران ارشد و فیلمسازان هستیم. به نظر من باید اول این دو نقطه نظر را به هم نزدیک کنیم تا بتوانیم از چیزی حمایت کنیم.

تهیه کننده آثار موفق جشنواره فیلم فجر همچون «به رنگ ارغوان»، «چهارشنبه سوری» و «متری شش و نیم» در ادامه گفت: زمانی که یک فیلمساز درباره یک اتفاق اجتماعی (که اتفاقا همان مبحث خانوادگی را در بر می‌گیرد) فیلم می‌سازد باید تکلیف‌اش روشن باشد، اما بار‌ها دیده‌ایم که مدیران متن و بطن کار را تغییر می‌دهند.

ساداتیان در همین راستا اضافه کرد: این رویکرد، سبب می‌شود تا نوعی شکاف بین مدیران سینمایی و فیلمسازان ایجاد شود و در این جا نمی‌توانیم از حمایت صحبت کنیم، چرا که حمایت از سینماگر به این معنی است که «دستت را می‌گیرم و با هم اشتباهاتت را درست می‌کنیم.»

وی با تاکید بر لزوم ورود و حمایت از استعداد‌های نوظهور در جهت پیشرفت سینمای ایران، خاطرنشان کرد: به عنوان کسی که مویی در این عرصه سپید کرده‌ام از مدیران سینمایی می‌خواهم تا عرصه را برای بروز استعداد‌های نوظهور باز بگذارند تا با بوروکراسی‌های مرسوم، امید از این نسل گرفته نشود.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.