کد خبر: ۲۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۱
پاگشای عجیب هواداران سرخ پس از دو سال دوری در ورزشگاه آزادی

بلیت ۱۰۰هزار تومانی برای دیدن بازی پرسپولیس!

رقم رسمی صد هزار تومان برای تماشای یک بازی فوتبال در ایران، رکورد جدیدی است که تا کنون سابقه نداشته و معمولا این ارقام در بازار سیاه دیده می‌شد. نرخ تورم شدید در اقتصاد ایران و افزایش دستمزد نجومی بازیکنان، در کنار خودداری صداوسیما از پرداخت حق پخش، مخارج باشگاه‌ها را نسبت به دو سال قبل چند برابر کرده و فوتبال، دیگر توان دادن سوبسید به قشر جوان و ضعیف جامعه را ندارد.
بلیت ۱۰۰هزار تومانی برای دیدن بازی پرسپولیس!

بلیت‌فروشی برای بازی پرسپولیس و صنعت نفت در چارچوب دیدار‌های هفته ششم لیگ برتر از ظهر سه‌شنبه آغاز خواهد شد و به نظر می‌رسد، هواداران نوجوانی که اغلب از خانواده‌های کم درآمد هستند توان تماشای این مسابقه را از روی سکو‌های ورزشگاه نداشته باشند.

بلیت ۱۰۰هزار تومانی برای دیدن بازی پرسپولیس!
به گزارش تابناک ورزشی، طبق اطلاعات رسیده، قیمت بلیت بازی پرسپولیس با نرخ‌های عجیبی اعلام شده که حواشی زیادی در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است.

مبالغ ۱۰۰ هزار تومان، ۵۰ هزار تومان و ۳۰ هزار تومان برای دیدن این مسابقه در نظر گرفته شده است. تماشاگران پرسپولیس دو سال است از دیدن بازی‌های تیم محبوب خود در آزادی محروم بوده اند و کرونا اجازه تشویق حضوری را به آن‌ها نداده است، اما فرصت طلبی باشگاه با اعلام نرخ‌های عجیب نیز در نوع خود باعث تعجب هواداران شده است.

صد هزار تومان برای تماشای یک بازی فوتبال در ایران، رکورد جدید رسمی است که تا کنون سابقه نداشته و معمولا در بازار سیاه دیده می‌شود. این افزایش نرخ به دلیل ممنوعیت تماشای فوتبال طی دو فصل گذشته، بسیار بیشتر از افزایش‌های اخیر اقلام خوراکی یا خدمات اجتماعی در کشور به چشم آمده است، چون یکباره، هواداری که با بلیت ده تا پانزده هزارتومانی وارد استادیوم می‌شد، با گرانی ناگهانی چند صد درصدی مواجه می‌شود.

نرخ تورم شدید در اقتصاد ایران و افزایش نجومی دستمزد بازیکنان، مخارج باشگاه‌ها را نسبت به دو سال قبل چند برابر کرده و فوتبال دیگر توان دادن سوبسید به قشر جوان و ضعیف جامعه را ندارد. بالاخره باشگاه‌های داخلی فوتبال هم باید درآمد‌های خود را برای پوشش هزینه‌های سرسام آور تیمداری، از همین محل‌ها تامین کنند، اما شاید با توجه به عدم پرداخت حق پخش تلویزیونی از سوی صداوسیما و همچنین نبودن قانون کپی رایت برای فروش انحصاری پیراهن و اقلام هواداری، مدیران باشگاه‌هایی که اغلب دولتی هستند، راه دیگری جز افزایش چند برابری نرخ بلیت نداشته باشند.

از سوی دیگر، فوتبال به عنوان یکی از ارزان‌ترین راه‌های تفریح و وقت گذرانی جامعه جوان ایران، کم کم به واسطه همین گرانی بخش دیگری از تماشاگران خود را از دست خواهد داد و ورزشگاه‌ها بیش از گذشته (قبل از همه گیری کرونا) خالی خواهد شد و مردم راهی جز تماشای فوتبال از تلویزیون نخواهند داشت. ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با فشار فیفا، می‌توانست درآمد تازه‌ای نصیب باشگاه‌ها کند که فعلا آن هم عملیاتی نشده است و مسئولان مدام، حضور تماشاگران دختر و زن در ورزشگاه‌های کشور را به تکمیل زیرساخت‌ها مرتبط می‌کنند؛ اقدامی که سال‌ها قرار است انجام شود، اما خبری از آن نیست.

به هر حال، گویا فوتبال هم با قیمت جدید بلیت هایش به یک تفریح لاکچری در ایران تبدیل و پای دهک‌های پایین جامعه از اماکن فوتبال کشور کوتاه شود، مگر اینکه وزارت ورزش به عنوان متولی دولت در این عرصه ورود کند و با فشار غیرمنطقی بر مدیران عامل باشگاه‌های دولتی که خود منصوب شان کرده، خواهان کاهش نرخ بلیت شود. اتفاقی که به اعتراض بحق باشگاه‌ها به خصوص استقلال و پرسپولیس منجر خواهد شد.

با نگاهی به افزایش نرخ بلیت و ورودی در حوزه‌های تفریحی دیگر جوانان در جامعه ایران همچون سینما‌ها، تئاتر‌ها، رستوران ها، گیم نت‌ها، شهربازی‌ها و ... به نظر می‌رسد فوتبال دیگر نتواند بار این خلا را به تنهایی به دوش بکشد و در کنار تشویق جامعه به فرزندآوری بیشتر، باید فکر عاجلی برای تامین فضای سرگرمی آن‌ها نیز کرد، وگرنه این بحران روز به روز تشدید خواهد شد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.