کد خبر: ۲۴۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱

پیام رئیس هیأت مدیره و سرپرست بانک آینده به مناسبت گرامی‌داشت روز خبرنگار

اصحاب فرهیخته رسانه همواره در پیِ تغییر و تحوّل مثبت در جامعه هستند تا روند توسعه کشور متوقف نشود.
پیام رئیس هیأت مدیره و سرپرست بانک آینده به مناسبت گرامی‌داشت روز خبرنگار

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده:روزنامه‌نگاران اطلاع‌رسانی را ابزار مهم نوگرایی و نوسازی اندیشه‌های مردم و صاحب‌منصبان می‌دانند. رسانه‌ها به‌عنوان رکن چهارم مردم‌سالاری آینه بی‌کم وکاست توانمندی‌ها و پیشرفت و نقاط ضعف‌ها و کمبود‌ها هستند و ضمن مدیریت صحیح افکار عمومی، هم‌میهنان را به آینده سرزمین‌مان امیدوار می‌سازند.
جان آدمی باید به معرفت و آگاهی صیقل خورد تا حقیقت زندگی را بشناسد و برای بهتر زیستن انتخابی برتر داشته باشد و این محقق نمی‌شود مگر با آگاه شدن از رخداد‌ها و رویداد‌ها که توسط تلاشگرانی به‌دست می‌آید که بازگوکننده و انتقال‌دهنده وقایع و حقایق زندگی هستند؛ «خبرنگار» او که متعهدانه و مسئولانه می‌کوشد تا آگاهی را به جامعه ارزانی دارد.
فرارسیدن ۱۷ مرداد، فرصت گرانقدری برای ارج نهادن به تلاش‌های اصحاب رسانه و خبرنگارانی است که با نگرشی عمیق و بدون در نظر گرفتن علایق شخصی در تمامی حوزه‌ها به بیان حقایق می‌پردازند.
بی‌تردید تحقق «ایرانی مقتدر» در سال «مهار تورم، رشد تولید» بدون مشارکت و پیگیری‌های خبرنگاران و اصحاب رسانه محقق نخواهد شد و پیداست بهترین مسیر برای شفافیت و تعامل سازمان‌ها و نهاد‌ها با مردم، ارتباط مناسب و دوسویه با اصحاب رسانه خواهد بود. روز خبرنگار فرصتی ارزشمند و گرانبها است، برای پاسداشت مقام شامخ تمامی انسان‌های فرهیخته که در راه روشنگری و آگاهی‌بخشی به جامعه جان خود را تقدیم انقلاب کردند. خبرنگاران به‌راستی تجسم امانت، مسئولیت، تعهد، دلسوزی و وظیفه‌اند.
روز خبرنگار مزین به صداقت، ایمان، حقیقت‌جویی و مجاهدت اهالی رسانه در مسیر اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به جامعه است و شبکه بانکی امروز نیازمند دریافت اطلاعات صحیح از جامعه، اقتصاد، کسب‌وکار و مخاطبین خود در عرصه‌های مختلف است که این مهم با همراهی و کمک خبرنگاران و رسانه‌های فعال میسر می‌شود.
ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار، این روز را به یکایک شما تلاشگران عرصه دانایی تبریک می‌گوییم و تلاش‌های شما را در عرصه فرهنگ‌سازی و ارتقای آگاهی‌های عمومی به‌ویژه در حوزه بانکداری کشور ارج می‌نهیم.
از ایزدمنان برای تمام تلاشگران این عرصه توفیق، سعادت، سرافرازی و سربلندی مسئلت دارم.
شعبان مرادی

برچسب ها: بانک آینده
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.