کد خبر: ۲۴۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵

از نظر اروپاییان، جامعه برای هوش مصنوعی آماده نیست

فعالان تکنولوژی و حتی قانون‌گذاران نظرات مختلفی درمورد هوش مصنوعی، داغ‌ترین بخش تکنولوژی روز، دارند. برخی از جمله ایلان ماسک از آن به عنوان خطری برای بشریت یاد می‌کنند و افرادی همچون بیل‌گیتس رویکرد معتدل‌تری داشته و هراس چندانی ندارند.
از نظر اروپاییان، جامعه برای هوش مصنوعی آماده نیست

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در این بین، اما نظر بخش مهمی از اکوسیستم هوش مصنوعی یا همان مصرف‌کنندگان کمتر شنیده می‌شود. شرکت مشاوره Morning Consult Pro برای ارزیابی نگاه مصرف کنندگان به این تکنولوژی تحقیقاتی با مشارکت هزار فرد بزرگسال را در مهمترین بازار‌ها‌ی اروپا به انجام رسانده است.

این تحقیقات که در پنج کشور فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا و انگلستان انجام گرفته نشان می‌دهد که در تمامی کشور‌های به جز اسپانیا، جستجوی آنلاین با کمک هوش مصنوعی از نگاه مصرف‌کنندگان مهمترین کاربرد این تکنولوژی است.

شرکت‌کنندگان این مطالعه همچنین درمورد ادغام هوش مصنوعی با معاینه پزشکی، هدایت جاده‌ای، پرواز و پیشنهاد هتل نیز هیجان زده هستند.

با این حال اکثریت مصرف کنندگان اروپایی این مطالعه باور دارند که جامعه هنوز برای هوش مصنوعی آماده نیست. در فرانسه و آلمان، چنین دیدگاهی به ترتیب در بین ۷۴ تا ۷۰ درصد کاربران به چشم می‌خورد و بالاترین نرخ را در بین دیگر کشور‌ها دارد.

در پس پرده این دیدگاه نگرانی‌هایی درمورد انتشار اطلاعات وارونه، محافظت از کودکان و محافظت از حریم خصوصی است. به طور خاص، تنها سه نفر از هر ده پاسخ دهنده این تحقیق برای ارائه داده‌های شخصی خود به هوش مصنوعی مولد اعتماد دارند. در انگلستان و اسپانیا، ترس اصلی مردم در رابطه با توسعه غیرمسئولانه هوش مصنوعی از سوی شرکت‌های تکنولوژی است.

نگرانی مصرف‌کنندگان رابطه مستقیم با درخواست آن‌ها برای قانون‌گذاری بیشتر در این حوزه دارد. بیش از نیمی از تمام مصرف کنندگان این بازار‌ها معتقدند که هوش مصنوعی باید قویا از سوی دولت قانون‌گذاری شود. در اسپانیا و انگلستان نیز چنین دیدگاهی به ترتیب با نرخ ۶۶ و ۶۴ درصدی به بیشترین سطح می‌رسد. این در حالی است که دولت انگلستان دیدگاه آزاد‌تری را نسبت به اتحادیه اروپا در پیش گرفته است.

این تحقیق به طور کلی نشان می‌دهد که مصرف کنندگان به هوش مصنوعی علاق داشته و معتقد هستند که نقش مهمی در آینده ایفا می‌کند، اما نگرانی‌هایی درمورد احتمال سو استفاده از تکنولوژی و کنترل ناپذیر بودن آن وجود دارد.

جوردن مارلت، تحلیلگر ارشد Moring Consult Pro، می‌گوید: «شرکت‌هایی که در پی ادغام هوش مصنوعی در محصولات و خدماتشان هستند باید از خط قرمز مصرف‌کنندگان آگاه باشند.»

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.