کد خبر: ۲۴۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جلسه ستاد بحران این جزیره عنوان کرد:

در جزیره کیش به جای "آمادگی بحران " به دنبال "آمادگی پیش از بحران" هستیم

رحیم سرهنگی گفت: امنیت جانی و مالی کیشوندان، اولویت اول و آخر سازمان منطقه آزاد کیش است و کارگاه آموزشی مدیریت بحران در همین راستا تشکیل شده است.
در جزیره کیش به جای  آمادگی بحران   به دنبال  آمادگی پیش از بحران  هستیم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش:رحیم سرهنگی در جلسه ستاد بحران جزیره کیش و برگزاری کارگاه‌های آموزشی که با حضور «محمدحسن نامی» معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحرانکشور، دکتر حسام معاون هماهنگی، پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور، بهزاد پورمحمد معاون ژئوفیزیک دانشگاه تهران، مهرداد حسن زاده مدیرکل بحران استانداری هرمزگان و اعضا ستاد بحران کیش برگزار شد؛ تاکیدکرد: "آمادگی پیش از بحران" را در قالب توجه به زیرساخت ها، ساخت و ساز‌ها و آموزش تمامی اقشار مختلف مردم و مسوولان شهری در هنگام بروز بحران پیگیری می‌کنیم و در این خصوص کیشوندان نگران نباشند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که ستاد بحران و مردم باید از لحاظ روانی "آمادگی پیش از بحران" را داشته باشند و تمام جوانب را در نظر بگیرند؛ افزود: درصد هستیم یک مدل همه جانبه در مدیریت بحران را در جزیره کیش پیاده سازی کنیم و با مطالعه و تبدیل آن به دستورالعمل، به سراسر کشور تسری دهیم.

وی با بیان این که اتاق فکر مدیریت بحران با حضور مسوولان کشوری و متخصصان خبره در کیش تشکیل شده است؛ افزود: از آنجایی که در منطقه زلزله خیز واقع شده ایم و زمان و وقوع زلزله غیر قابل پیش بینی است از اینرو تمام تمهیدات لازم پیش بینی شده و وظایف مسوولان شهری مشخص شده است و و ظایف اقشار مختلف مردم نیز در این مواقع آموزش داده خواهد شد.

سرهنگی با اشاره به زلزله‌های متوالی سال گذشته جزیره کیش و انجام مطالعات جامع در این زمینه برای پاسخگویی علمی به برخی از شایعات خلاف واقع خاطر نشان کرد: شناسایی ساختمان‌های استراتژیک آسیب پذیر جهت مقاوم سازی و یا جابه جایی آن‌ها و نیز مشخص کردن ساختمان‌های فرسوده و قدیمی متعلق به بخش خصوصی و واگذاری تسهیلات تشویقی برای بازسازی آن‌ها از دیگر اقداماتی است که توسط معاونت عمرانی و زیر بنایی سازمان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی مقابله با بحران با حضور متخصصان خبره در کیش، از تخصیص بودجه برای مقاوم سازی ساختمان‌های استراتژیک و یا جابه جایی آن‌ها خبر داد و افزود: اعضا مجمع سازندگان کیش باید مخاطب اصلی کارگاه‌های آموزشی مدیریت بحران باشند تا از نزدیک ضمن آشنایی با مباحث علمی و مطالعات انجام شده، در رعایت استاندارد‌های ساخت و ساز و جلوگیری از بروز بحران نقش آفرینی کنند.

وی از ستاد مدیریت بحران کشور و دانشگاه تهران خواست تا با ارائه یک برنامه مدون برای جزیره کیش، آموزش‌های لازم در خصوص پیش از بحران و زمان وقوع آن را برای تمامی اقشار مختلف جامعه از جمله سازندگان، مدیران شهری و کیشوندان برگزار کنند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.