کد خبر: ۲۴۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۸

تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون طی دو سال اخیر بیش از مجموع تسهیلات پرداختی طی ده سال پیش از آن

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت تسهیلات پرداختی دو سال اخیر این بانک بیشتر از تسهیلات پرداختی طی ده سال پیش از آن است.
تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون طی دو سال اخیر بیش از مجموع تسهیلات پرداختی طی ده سال پیش از آن

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون در مراسم چهاردهمین سالروز تاسیس بانک گفت: این بانک در سال ۱۳۸۸ و در راستای اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی برای حمایت از بخش تعاون به عنوان دومین رکن اقتصاد کشور تشکیل گردید و یکی از آرزو‌های تعاونگران برآورده شد.
شیخ حسینی افزود: نقش اصلی توسعه را تامین مالی و سرمایه‌گذاری ایفا می‌کند و برای توسعه بخش تعاون نیاز به سرمایه گذاری زیادی در این بخش مهم اقتصادی است.
وی با بیان اینکه بانک توسعه تعاون یکی از بانک‌های چابک و موفق در پرداخت تسهیلات و انجام تکالیف قانونی در حوزه حمایت از تولید و اشتغال است گفت: بانک توسعه تعاون، عمده تسهیلات خود را به بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی به ویژه در بخش تعاون می‌پردازد؛ و تمرکز این بانک بر پرداخت تسهیلات هدفمند در بخش واقعی اقتصاد می‌باشد.
شیخ حسینی گفت: مقام معظم رهبری پرچمدار اصلی تعاون در کشور بوده اند و حمایت و پشتیبانی ایشان از بخش تعاون موجب گردیده به رغم بی مهری‌ها و کم توجهی‌ها به این بخش، کماکان تعاون در اقتصاد حضور فعال داشته باشد.
این مقام بانکی گفت: سرمایه بانک توسعه تعاون از پنج هزار میلیارد ریال از زمان تاسیس در سال ۱۳۸۸ در حال حاضر به ۶۲ هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرده، که حدود ۱۵ درصد کل سرمایه بانک به صورت نقد توسط دولت به بانک پرداخت شده در حالیکه ده‌ها برابر این مبلغ را بانک تاکنون تسهیلات پرداخت نموده است
شیخ حسینی سهم بانک توسعه تعاون از منابع و مصارف کل شبکه بانکی را حدود یک درصد عنوان کرد و گفت: البته به طور میانگین سهم هر بانک از کل شبکه حدود ۳ درصد است و این بانک می‌تواند فاصله خود تا میانگین را کاهش دهد ایشان در ادامه اظهار نمودند.
در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور دولتی و شبه دولتی است و سهم بخش خصوصی و تعاونی در اقتصاد پایین است و برای افزایش سهم تعاون در اقتصاد، نیاز به افزایش بهره‌وری و انجام سرمایه گذاری جدید در بخش تعاون است و برای این منظور دولت باید نسبت به افزایش سرمایه نقدی و حمایت مالی بانک توسعه تعاون اهتمام ویژه‌ای نماید تا این بانک بتواند از برنامه‌های توسعه‌ای بخش تعاون به نحو مطلوب تری حمایت نماید این درحالی است که بانک توسعه تعاون برای انجام تکالیف و ماموریت‌های توسعه‌ای خود در بخش تعاون و همچنین حمایت از تولید و اشتغال ناچار بوده برای تجهیز منابع در رقابت شدید با سایر بانک‌های تجاری عمده تسهیلات پرداختی، حمایتی و توسعه‌ای خود را در رقابت با بانک‌های بزرگ تجاری از بازار تامین نماید که این نوع تجهیز منابع با اهداف توسعه‌ای مغایرت دارد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاونبا بیان اینکه توسعه اقتصادی بدون سرمایه‌گذاری انجام نمی‌شود، گفت: در ۱۰ سال گذشته متأسفانه دوره رکود اقتصادی از جمله اقتصاد تعاونی بود. رشد تولید ناخالص داخلی کشور کمتر از یک درصد و رشد سرمایه‌گذاری منفی بود و متاسفانه نسبت به اقتصاد تعاونی نیز اصلا رویکردی حمایتی وجود نداشت و در حقیقت دهه انزوای بخش تعاون بود. اما در دولت سیزدهم خوشبختانه این رویکرد عوض شده است.
شیخ حسینی اظهار امیدواری کرد؛ با حمایت همه جانبه دولت و همه بانک‌ها و بخصوص همت تعاونگران و بازیگران اصلی عرصه اقتصاد تعاونی، در آینده نزدیک شاهد تحول در این بخش مردمی و ارزشی اقتصاد کشور باشیم.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.