کد خبر: ۲۴۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
مدیرعامل بیمه دانا در جلسه شورای مدیران اعلام کرد:

ارتقای شاخص‌های عملکردی بیمه دانا، حاصل اجرای استراتژی توسعه بازار

نایب‌رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه دانا، مهمترین برنامه‌ها، اهداف و استراتژی‌های سال‌جاری این شرکت را تشریح کرد.
ارتقای شاخص‌های عملکردی بیمه دانا، حاصل اجرای استراتژی توسعه بازار

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل ازروابط عمومی بیمه دانا: دکتر رضا جعفری در جلسه شورای مدیران این شرکت که عصر روز دوشنبه ۱۶ مرداد‌ماه جاری در محل ساختمان سعدی برگزار شد، با اشاره به عملکرد بیمه دانا از ابتدای سال تاکنون، از اجرای استراتژی توسعه بازار و نقش مثبت آن در بهبود شاخص‌های عملکردی سخن گفت و اظهار داشت: خوشبختانه در طی حدود پنج ماه گذشته، حق‌بیمه صادره شرکت از مرز ۱۷ هزار میلیارد تومان عبور خواهد کرد که حاکی از تحقق بالغ بر ۱۰۰ درصدی بودجه پیش‌بینی شده است.

ایشان همچنین، نرخ‌های فنی ارائه‌شده ناشی از جذب قرارداد‌های مهم را یادآور شد و با اشاره به حاشیه سود مناسب آن‌ها، افزود: برای تقویت ذخایر شرکت، بخشی از سود‌ها را به این بخش مهم اختصاص دادیم و طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده برآورد می‌شود که تا پایان امسال، ذخایر شرکت به سطح شش هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

وی تقویت ساختار‌های مالی و ذخایر دارایی‌های شرکت را موجب ارتقای توانگری مالی و عملیاتی شرکت دانست و نقش آن را در حفظ و مقابله با هرگونه موانع و مشکلات احتمالی در آینده، مورد تأکید قرار داد.

مدیرعامل بیمه دانا، کسب موفقیت‌های اخیر را حاصل کار گروهی، همدلی، هم‌افزایی و تعامل مناسب میان همکاران در ستاد و صف عنوان و تصریح کرد: تأمین فضای مناسب اداری برای ستاد، حفظ و ارتقاء جایگاه سرمایه‌های انسانی، افزایش سرمایه شرکت، تقویت گروه مالی اطمینان‌گستر دانا و ورود آن به بازار فرابورس و تسویه خسارت بیمه‌گذاران، از مهمترین برنامه‌ها، اهداف و اقدامات سال‌جاری این شرکت خواهد بود.

وی در بخش دیگر از اظهارات خود، به پروژه‌های مهم این شرکت، از جمله آموزش و پرورش، بخش حمل‌ونقل، شرکت مخابرات و وزارت نیرو پرداخت و ضمن تشکر و قدردانی از مدیران آن‌ها اظهار داشت: خوشبختانه در تمامی قرارداد‌های امضاءشده در خصوص این پروژه‌ها، مسائل مهمی مانند نرخ فنی و مدیریت بهینه ریسک به درستی رعایت شده است.

ایشان نگاه و نگرش کارمحوری، دوری از حاشیه، هم‌افزایی سیستمی، همفکری ستاد و صف و همچنین تلاش برای کسب رضایتمندی حداکثری مشتریان را از اهداف و انتظارات خود و هیئت‌مدیره از کارکنان برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با تلاش مضاعف تمامی کارکنان، پرچم پرافتخار بیمه دانا بر بام صنعت بیمه کشور همواره برافراشته خواهد بود.

گفتنی است: پیش از اظهارات مدیرعامل بیمه دانا، علی، ولی الهی مدیر حسابرسی و کنترل‌های داخلی، نورعلی نوری مدیر پروژه آموزش و پرورش و غلامعلی خمیس‌آبادی رئیس مجتمع اجرایی و سرپرست قرارداد‌های ویژه نیز گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های خود در حوزه‌های تخصصی و پروژه‌های مربوطه، ارائه کردند.

برچسب ها: بیمه دانا
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.