کد خبر: ۲۴۴۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷

مروارید، حساب شماست!

در طرح «مروارید» بانک ملی ایران تا سقف پنج میلیارد ریال به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه بام تسهیلات بگیرید.
مروارید، حساب شماست!

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: طرح تسهیلاتی «مروارید» با دوره ماندگاری، مدت بازپرداخت و نرخ سود متغیر به انتخاب مشتری و در قالب عقد مرابحه به متقاضیان پرداخت می‌شود.

در این طرح که با هدف پاسخگویی به نیاز‌های همه مشتریان بانک پیش بینی شده، متقاضیان می‌توانند به انتخاب خود از هر یک از تسهیلات با نرخ‌های متفاوت ۱۷، ۲۰ و ۲۳ درصد کارمزد بهره‌مند شوند.

مشتریانی که پیش‌تر از تسهیلات مختلف بانک استفاده کرده اند، محدودیتی درخصوص سپرده گذاری و استفاده از تسهیلات طرح مروارید ندارند و بازپرداخت تمامی تسهیلات موضوع طرح بصورت اقساطی با اقساط ماهانه، مساوی و متوالی خواهد بود.

حداقل دوره ماندگاری سپرده برای بهره مندی از تسهیلات ۶ ماه بوده و به ازای هر ۱۰ میلیون ریال در هر یک ماه، یک امتیاز به مشتری تعلق می‌گیرد.

انتقال امتیاز اخذ تسهیلات موضوع این دستورالعمل برای مشتریان پس از گذشت مدت مذکور از افتتاح حساب، امکان پذیر بوده و محدودیتی در پذیرش امتیاز از دیگران نیز وجود نخواهد داشت.

همچنین اشخاص حقوقی (سازمان‌ها و شرکت ها) هم می‌توانند نسبت به افتتاح حساب ویژه طرح اقدام کرده و در ازای امتیاز حاصله، کارکنان خود را برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی کنند.

لازم به ذکر است، اکنون امکان انجام احراز هویت هوشمند، افتتاح حساب و ثبت درخواست برای دریافت این تسهیلات به صورت غیرحضوری و از طریق تمامی نسخه‌های اندروید، آی او اس، تحت وب و PWA (وب اپلیکیشن) سامانه بام فراهم است.

همچنین احراز هویت هوشمند سامانه بام با اسکن امضا، اسکن مدارک و... برای کاربران فعال است و بدین ترتیب مشتری دیگر برای انجام عملیات بانکی خود به احراز هویت فیزیکی نیازی نخواهد داشت.

برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.