کد خبر: ۲۴۵۱۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۵

خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود

وزیر اقتصاد گفت: اگر مانند پارسال پرداخت سود برخی شرکت‌ها با تأخیر مواجه شود، در این صورت پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.
خاندوزی: پرداخت سود سهام عدالت احتمالاً دو مرحله‌ای می‌شود

مخاطب24:«سید احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد و دارایی امروز در حاشیه مراسم رونمایی از نظام جدید ارزشگذاری دارایی‌های نامشهود در جمع خبرنگاران در مورد زمان واریز سود سهام عدالت، اظهار کرد: صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سهام عدالت به تازگی رسیده و اگر همزمان سودها پرداخت شود عدد آن افزایش می‌یابد.

 

او افزود: اما اگر مانند سال گذشته سود برخی شرکت‌ها مانند پتروشیمی خلیج فارس با تأخیر مواجه شود پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.

 

خاندوزی در مورد نرخ خوراک پتروشیمی‌ها هم گفت که بعداً در این خصوص اطلاع رسانی انجام می‌شود.

 

وزیر اقتصاد و امور دارایی همچنین در این مراسم گفت: در وزارت اقتصاد مسئولیت ارائه کالا به مردم را نداریم اما این مسئولیت را احساس می‌کنیم که باید زیرساخت رشد اقتصادی و تأمین مالی ارتقاء پیدا کند.

 

او افزود: از این منظر دستورالعمل ارزش گذاری دارایی‌های نامشهود از گام‌هایی است که آرزو می‌کردیم آن را محقق کنیم، زیرا بخش مهمی از دارایی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان پذیرفته نمی‌شد و تبدیل دانش به یک ارزش رسمی در صورت‌های مالی شرکت‌ها دغدغه بود. در یکی دو ماه آینده تبدیل اعتبار به ارزش اقتصادی را انجام خواهیم داد و خوش‌حسابی شرکت‌ها را به ارزش تبدیل می‌کنیم.

 

خاندوزی افزود: آن چیزی که برای شرکت‌ها اهمیت دارد و جای خالی آن احساس می‌شد این بود که دارایی نامشهود شرکت‌ها چگونه تشخیص داده می‌شود و در مرحله بعد چگونه ارزش‌گذاری می‌شود.

 

وزیر اقتصاد ادامه داد: افراد متخصص برای برخی شرکت‌ها جزء دارایی‌های اقتصادی محسوب می‌شود. همچنین شبکه‌هایی از مشتریان وسیع خود یک ارزش اقتصادی است. ایده‌ها، اختراعات و سایر انواع دارایی‌ها نیز جزو مواردی بود که به عنوان دارایی اقتصادی شناسایی نمی‌شد.

 

خاندوزی تأکید کرد: امروز از این جهت اهمیت دارد که این باب گشوده شد تا بتوانیم از ثمرات ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود استفاده کنیم چراکه بعضاً با بی‌مهری با این شرکت‌ها برخورد می‌شود. تلاش ما این است تا این شرکت‌ها بتوانند دارایی‌های خود را نقدپذیر و واقعی کنند. برخی شرکت‌ها به آستانه ورشکستگی رسیدند چراکه سیاست‌گذار دارایی‌های آنها را به رسمیت نشناخته است.

 

او گفت: امیدوار هستیم ثمرات این پایه‌گذاری جدید را در صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲ شرکتها و تأثیر تسهیلات دریافتی آنها ببینیم.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.