کد خبر: ۲۵۰۰۷
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۷

همراه داشتن قرص‌هایی که در عراق جرم تلقی می‌شود؛ از فنوباربیتال تا کدئین

فرمانده مرزبانی استان ایلام با اشاره به اینکه در کشور عراق برخی از قرص‌های دارویی به عنوان مخدر محسوب می‌شود، گفت: به همراه داشتن بعضی از دارو‌ها در عراق جرم تلقی می‌شود.
همراه داشتن قرص‌هایی که در عراق جرم تلقی می‌شود؛ از فنوباربیتال تا کدئین

مخاطب24:سرهنگ "فرج رستمی" روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: همراه داشتن هر گونه مواد مخدر در کشور عراق مجازات سختی از سوی این کشور به همراه دارد و مسافران و زائرانی که قصد سفر به این کشور را دارند بایستی به نکات توصیه شده در این زمینه توجه لازم را داشته باشند.


فرمانده مرزبانی استان ایلام ابراز کرد: در برخی از کشور‌های عربی، قرص‌های اعصاب، فنوباربیتال، والیوم و ... را مواد مخدر تلقی کرده و مانند مصرف کنندگان مواد مخدر با حاملان آن‌ها برخورد قانونی می‌شود.


وی در خصوص برخی مفاد قانونی مبارزه با مواد مخدر در کشور عراق، گفت: همراه داشتن هر گونه داروی گیاهی مشکوک و شبیه به مواد مخدر، قرص‌های روان گردان مانند متادون، قرص‌های آرام بخش از قبیل انواع مسکن‌های حاوی کدئین، دیازپام، فلورازپام، کلونازپام، اکسازپام، لورازپام و... در عراق جرم تلقی شده و برای شخص خاطی مجازات به دنبال خواهد داشت.

 

فرمانده مرزبانی استان ایلام گفت:دولت عراق در سال‌های اخیر مبادی ورودی خود را به آخرین امکانات کنترلی و حفاظتی مجهز کرده و با بهره گیری از کادر متخصص در چهره زنی، مبادرت به شناسایی زائران معتاد و جستجوی بار همراه آنان می‌کند.


سرهنگ رستمی ادامه داد: بازداشت هریک از مرتکبان جرایم ذکر شده تابع محدودیت سنی و جنسیت نبوده و به صرف کشف مواد مخدر، فرد حامل آن بازداشت و مراحل دادرسی و محاکمه با قاطعیت و بدون حضور وکیل انجام شده و زائران به حبس طولانی مدت محکوم گشته و امکان اعتراض و تجدید نظر در رای صادره وجود ندارد.


وی با بیان اینکه هرکس هر نوع ماده مخدر از قبیل تریاک، شیره، شیشه و دیگر مواد مخدر مذکور را در خرید، نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد به مجازات‌هایی از جمله جریمه نقدی و تا ۵۰ ضربه شلاق، ۲ تا پنج سال حبس، محرومیت از انجام زیارت به مدت پنج سال، ممنوع اخراج شدن بین یک تا پنج سال از کشور گرفتار خواهد شد.


فرمانده مرزبانی استان ایلام افزود: در جریان حضور زائران برای حضور در کنگره عظیم اربعین حسینی به دلیل توجه نداشتن به هشدار‌ها و توصیه‌های پلیس و سایر مسئولان مربوطه، برخی اقدام به حمل این گونه مواد و قرص‌های ممنوعه در کشور عراق کرده و توفیق حضور در این آیین معنوی را از دست داده‌اند.


رستمی تاکید کرد: حمل قرص متادون برای افرادی که مجوز پزشکی از سوی مراکز معتبر نداشته باشند جرم تلقی شده و مجازاتی مشابه حمل مواد مخدر در پی دارد.

برچسب ها: قرص
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.