کد خبر: ۲۵۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵

خبر وزیر صمت درباره حذف سامانه فروش یکپارچه خودرو

وزیر صمت در مورد حذف سامانه یکپارچه فروش خودرو توضیحاتی ارائه داد.
خبر وزیر صمت درباره حذف سامانه فروش یکپارچه خودرو

مخاطب24: عباس علی آبادی در حاشیه تحویل خودروهای وارداتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سیاست ما خروج از تصدی گری است و دولت به عنوان حکمران بتواند از طرف مردم مطالبه گری کند. این سیاست باید از مسیر قانونی خود طی شود. علی آبادی در خصوص متقاضیان ثبت نام‌کننده برای خرید خودروهای وارداتی، ادامه داد: من مطالبه کردیم و امیدواریم خودروها طی ماه‌های آینده تحویل شوند. ما هیچ رانتی برای شرکت‌ها نداریم. اینکه ابتدا خودروسازان در اولویت قرار گرفتند این بود که بتوانند خودروها را ساخت داخل کنند زیرا باید برای جوانان کشور شغل ایجاد کنیم. هدف این نیست که مشاغل صادر شود بلکه هدف توسعه و ارتقای مشاغل است. واردات صرفاً برای ایجاد یک رقابت سالم است. وزیر صمت در مورد حذف سامانه یکپارچه فروش خودرو گفت: فعلاً برنامه ما عرضه از طریق این سامانه است. ظرف دو سه هفته آینده توسعه هم می‌دهیم و امیدواریم عرضه خودرو شتاب بگیرد. دقت کنید که این موضوع مطالبه ماست و از کسانی که تعهد را سپردند مطالبه می‌کنیم. وی در مورد اینکه آیا روند کاهشی قیمت خودرو تداوم خواهد داشت، تصریح کرد: همه هدف ما همین است تا شرایط را بهتر و با شرایط جهانی منطبق کنیم و مردم به بهترین خودروها و با قیمت مناسب دسترسی داشته باشند. منظور از قیمت مناسب هم قیمت‌های استاندارد جهانی است. وزیر صمت اضافه کرد: همچنین با توجه به مشکلات زیست محیطی و آلودگی هوا که منجر به تعطیلی برخی مشاغل در بعضی از ایام سال می‌شود و البته به صرفه بودن خودروهای برقی، تلاش ما حرکت به سمت تولید خودروهای برقی است. وی افزود: ضمن اینکه خودروهای برقی به شدت اقتصادی هستند و هزینه پایین سوخت آنها می‌تواند محرکی برای افزایش تولید آنها باشد. امسال تلاش می‌کنیم تا شهر تهران را به تجهیزات شارژ برقی خودروها مجهز کنیم. در هفته دولت امسال ۱۰۰ ایستگاه شارژ خودرو در تهران و کرج افتتاح شده و تا پایان سال به پنج هزار ایستگاه در سراسر کشور خواهد رسید. علی آبادی در مورد تعرفه‌های واردات خودرو افزود: فکر می‌کنم تعرفه واردات هنوز جای بهبود دارد و پیشنهاد ما در خودروهای برقی تعرفه ۴ درصد و برای خودروهای پلاگین هیبریدی ۴ تا ۱۵ درصد است. وی در خصوص واگذاری سهام خودروسازان گفت: واگذاری‌ها بر عهده وزارت صمت نیست و وزارت اقتصاد مجری آن است اما آنچه ما دنبال می‌کنیم خروج از تصدی‌گری است.

برچسب ها: واردات خودرو
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.