کد خبر: ۲۵۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۶
مدیرعامل بانک کارآفرین:

استفاده از عقود قسطی عامل کاهش ناترازی بانک‌ها

دکتر احمد بهاروندی، مدیرعامل بانک کارآفرین در سی و سومین همایش بانکداری اسلامی گفت: استفاده از عقود قسطی می‌تواند در کاهش اختلال در رشد ترازنامه بانک‌ها به عنوان سنجه ای برای اندازه گیری میزان ناترازی اثرگذار باشد و باید به سمت استفاده از عقود قسطی در بانک‌ها حرکت کنیم.
استفاده از عقود قسطی عامل کاهش ناترازی بانک‌ها

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین: سی‌وسومین همایش بانکداری اسلامی از روز گذشته (هفتم شهریور ماه) آغاز به کار کرد و تا امروز ادامه داشت. در روز دوم این همایش که به ارائه مقالات تخصصی اختصاص یافت دکتر احمد بهاروندی، مدیرعامل بانک کارآفرین به ارائه مقاله‌ای پرداخت.
مدیرعامل بانک کارآفرین در مقاله خود به بررسی اثر تمرکز سبد اعتباری بانک‌ها بر اختلال رشد ترازنامه بانک‌ها پرداخت. همچنین در این مقاله سنجه‌ای جدید با عنوان اختلال در رشد ترازنامه بانک، برای محاسبه ناترازی در شبکه بانکی ارائه کرد.
اساس و شالوده تحقیق دکتر بهاروندی براساس آیه هفت سوره مبارکه حشر با تاکید بر برقراری عدالت برای تمامی آحاد اجتماعی بود.
در این ارائه مدیرعامل بانک کارآفرین تأکید کرد: کارکرد و نقش بانک‌ها به عنوان واسطه‌گر مالی تجمیع و بازتخصیص منابع است.

وی در مقاله خود لزوم ایجاد گردش در اعتبار بین آحاد اقتصادی، به عنوان یکی از مهمترین شاخص‌های عدالت در تخصیص تسهیلات را نیز مورد تأکید قرار داد.
نکته مهم و قابل توجه دیگری که در این مقاله به آن اشاره شده گردش تسهیلات بین متقاضیان متفاوت به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی رشد اقتصادی است، اما در عین حال در یک اقتصاد با وجود تورم‌های مزمن نسبتا بالا بدیهی است که گیرندگان تسهیلات کلان میل به تمدید اصل تسهیلات داشته باشند.
مدیرعامل بانک در مقاله نشان داد: براساس آخرین اطلاعات منسجم منتشر شده توسط بانک مرکزی در اسفند ماه ۱۴۰۱ حدود ۴۰٪ از تسهیلات بانک‌ها تسهیلات کلان جاری و غیرجاری است و این مهم در صورت عدم گردش بین متقاضیان متفاوت می‌تواند باعث کاهش نقدینگی برخی از بنگاه‌های اقتصادی بخصوص SME ها باشد.
دکتر بهاروندی در بخش دیگری از مقاله عنوان کرد: با توجه به اطلاعات منتشر شده توسط بانک جهانی در مورد دسترسی به خدمات مالی خانوار به عنوان یکی دیگر از کانال‌های اثر پذیر در اختلال رشد ترازنامه بانک‌ها، نشان داده شد که دسترسی به خدمات مالی برای اشخاص بیش از ۱۵ سال در ایران حدود ۲۵ درصد است،این نسبت در ایران در قیاس با سایر کشورهای خاورمیانه و آفریقای شمالی که در گروه کشورهای با درآمد پایین هستند، بیشتر است. مقدار نسبت دسترسی خانوار به خدمات مالی (شمولیت مالی) در کشورهای با درآمد بالاتر بطور میانگین ۵۴٪ است.
در نهایت مدیرعامل بانک توضیح داد: نتایج مدل اقتصادسنجی تخمین زده شده تایید می کند که قسطی شدن تسهیلات در بانک های کشور منجر به کاهش تمرکز سبد اعتباری و یکی از عوامل مهم اثرگذار بر کاهش اختلال ترازنامه بانک‌های شبکه بانکی کشور است.

لازم به ذکر است که این مقاله با هدایت دکتر بهاروندی، مدیرعامل بانک کارآفرین و همکاری سایر کارشناسان بانک، از جمله دکتر هادی حیدری، مدیر ریسک و مطالعات اقتصادی، راضیه پاپی، کارشناس ریسک و راضیه کریم الهی کارشناس ریسک تهیه شده است.

برچسب ها: بانک کارآفرین
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.