کد خبر: ۲۵۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸

تقدیر وزیرامور اقتصادی و دارایی از عملکرد بانک توسعه تعاون

سید احسان خاندوزی،وزیر امور اقتصادی و دارایی از غرفه بانک توسعه تعاون درنمایشگاه «روایت خدمت» که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شده است،بازدید و ازعملکرد بانک توسعه تعاون تقدیر کرد.
تقدیر وزیرامور اقتصادی و دارایی از عملکرد بانک توسعه تعاون

مخاطب۲۴ : به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ؛ محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون با ارائه گزارشی از عملکرد بانک به وزیر اقتصاد، اعلام کرد:با تلاش همه همکارانم در دو سال فعالیت دولت سیزدهم مجموع تسهیلات پرداختی بانک به 70 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود:از سال 1388 و اززمان تاسیس بانک تا کنون میزان تسهیلات پرداختی 120 هزار میلیارد تومان است که 60 درصد این رقم دردولت سیزدهم بوده است.
شیخ حسینی ادامه داد:مطالبات غیر جاری بانک (NPL) به ۳.۸ درصد رسیده است که یکی از پایین ترین ها در نظام بانکی کشور است.
وی ادامه داد: تنها پنج درصد تسهیلات ،امهالی بوده است و 70 درصد تسهیلات پرداختی به بخش تولید شامل صنعت،کشاورزی و مسکن پرداخت شده است.
به گفته شیخ حسینی،بانک تا سال 1391 سودده بود اما از آن تاریخ وارد دوران زیان دهی شد خوشبختانه با همت و تلاش همکاران در سال مالی 1401 توانستیم سود شناسایی کنیم و روی ریل سوددهی قرار گرفته ایم.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون اعلام کرد:بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان دولت سیزدهم زیان انباشته بانک به صفر می رسد.
خاندوزی،وزیر امور اقتصادی و دارایی پس از استماع گزارش مدیرعامل ازعملکرد بانک تقدیر و به کارکنان بانک توسعه تعاون خدا قوت گفت.
گفتنی است،محمد شیخ حسینی،مدیر عامل بانک توسعه تعاون به همراه وزیر امور اقتصادی و دارایی در بازدید از برخی غرفه ها در نمایشگاه «روایت خدمت»در جریان خدمت رسانی و فعالیت دستگاه های دولتی قرار گرفت.نمایشگاه «روایت خدمت» با شعار «وعده؛ وفا» روزهای 4 تا 7 شهریورماه از ساعت 9 تا 16 در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد و غرفه بانک توسعه تعاون در سالن۸ آماده پاسخگویی به مراجعین و علاقه‌مندان بود.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.