کد خبر: ۲۶۱۱۷
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴

معلمان مدارس خاص به ۱۲ ساعت تدریس در مدارس دولتی ملزم شدند

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: تدریس معلمان مدارس خاص در مدارس عادی، جزو اولویت‌ها است و اجرای آن به مدیران آموزش و پرورش استان‌ها و مناطق، اعلام شده و قطعاً در ارزیابی مدیران مدارس و مناطق آموزش و پرورش مدنظر است.
معلمان مدارس خاص به ۱۲ ساعت تدریس در مدارس دولتی ملزم شدند

مخاطب 24 تدریس معلمان مدارس خاص در مدارس دولتی عادی خبری بود که به تازگی از سوی رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش‌وپرورش اعلام شد و او در این باره گفت: «با هدف تقویت مدارس دولتی بخشنامه کردیم که تمام معلمان مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی موظفند 12 ساعت از زمان فعالیت خود را (24 ساعت تدریس هفتگی) در مدارس دولتی عادی تدریس کنند.»

این خبر که نوید‌بخش حرکت در مسیر عدالت آموزشی است به شرط ضمانت و نظارت بر نحوه اجرای آن در نهایت می‌تواند به تقویت مدارس دولتی عادی کمک کند چرا که همواره یکی از انتقادات به مدارس خاص این است که معلمان توانمندتر برای تدریس در این مدارس جذب می‌شوند.

محمدمهدی کاظمی؛ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش درباره شرایط تدریس معلمان مدارس خاص در مدارس دولتی عادی به تسنیم گفت: وزارت آموزش‌وپرورش در راستای عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت مدارس دولتی، تصمیم گرفت تا دبیران مدارس خاص 50 درصد ساعت خود را در مدرسه خاص و 50 درصد را در مدارس دولتی عادی تدریس داشته باشند و در بخشنامه ساماندهی نیروی انسانی برای سال تحصیلی جدید این موضوع ذکر شده است.

او افزود: هم‌اکنون معلمان دوره متوسطه در چند مدرسه تدریس می‌کنند؛ به‌عنوان مثال برخی دبیران در سه مدرسه تدریس دارند چون شاید ساعت درس فیزیک در یک دبیرستان به 16 ساعت هم نرسد، بنابراین باید باقی مانده ساعت موظف خود (24 ساعت در هفته) را در سایر دبیرستان‌ها تکمیل کنند.

رئیس ستاد پروژه مهر وزارت آموزش‌وپرورش تأکید کرد: تدریس معلمان مدارس خاص در مدارس عادی، جزو اولویت‌ها است و اجرای آن به مدیران آموزش‌وپرورش استان‌ها و مناطق، اعلام شده است و قطعاً در ارزیابی مدیران مدارس و مناطق آموزش و پرورش مدنظر است.

تدریس معلمان مدارس خاص در مدارس دولتی عادی به میزان 12 ساعت از 24 ساعت تدریس هفتگی آنها در مدارس دوره متوسطه اول و دوم اجرا می‌شود و به دلیل آنکه در دوره ابتدایی یک معلم ثابت برای تمام دروس وجود دارد، این طرح قابلیت اجرا ندارد.

منبع: تسنیم

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.