کد خبر: ۲۶۵۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۰
/ همسان سازی به کجا رسید ؟

حقوق بازنشستگان افزایش یافت

یک عضو کمیسیون اقتصادی تاکید کرد: انتظار می‌رود در لایحه برنامه هفتم به وضعیت بازنشستگان توجه شود.
حقوق بازنشستگان افزایش یافت

مخاطب 24- یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتظار می‌رود در لایحه برنامه هفتم به وضعیت بازنشستگان توجه شود چراکه مهم‌ترین خواسته بازنشستگان اجرای کامل همسان‌سازی حقوق و اتخاذ تدبیری برای تناسب میان حقوق بازنشستگان و وضعیت بازار است.

علیرضا زندیان در نطق میان دستور خود در جریان جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: یک فرد بازنشسته باید دوران بازنشستگی خود را بدون نگرانی از تامین معیشتی خود به ویژه در حوزه درمان طی کند و مشکلات کمتری برای حوزه درمانی داشته باشد اما متاسفانه دولت‌ها و صندوق‌ها هیچ حمایتی از این قشر ندارند.

او در ادامه اظهار کرد: در حالی‌که زمانی که فرزندان بازنشستگان بزرگ می‌شوند هزینه‌های بیشتری نیز دارند و در زمان تلاطم بازار بیشترین آسیب را می‌بینند. انتظار می‌رود توجه ویژه در لایحه برنامه هفتم به بازنشستگان صورت گیرد. مهم‌ترین خواسته بازنشستگان اجرای کامل همسان‌سازی حقوق و اتخاذ تدبیری برای تناسب میان حقوق بازنشستگان و وضعیت بازار و همچنین ایجاد زمینه اشتغال فرزندان آنها است. لازم است مراکز فرهنگی، ورزشی، سالن‌های اجتماعات و مراکز رفاهی و تفریحی در اختیار بازنشستگان به ویژه روستایی و عشایری و خانواده آنها قرار گیرد.

نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی بیان کرد: باید درباره دلایل عدم اجرای قوانین و ضوابط و مقررات و دستورات شما در سیستم بانکی به ویژه بانک‌های دولتی توضیح ارائه شود. مسئولان بارها در مصاحبه‌های تلویزیونی خود گفته‌اند که برای پرداخت تسهیلات به وام‌های خرد قرض‌الحسنه به مردم تا سقف صد میلیون تومان نیاز به ضامن نیست اما برای همین میزان وام ۲ تا ۳ ضامن گرفته می‌شود و علاوه بر آن پرداخت وام‌های ازدواج و مسکن نیز مشکلات عدیده برای مردم به وجود آورده که لازم است وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی به موضوع ورود کند.

او در ادامه در تذکری خطاب به وزیر آموزش‌وپرورش، بیان کرد: بخش عمده  بار مسئولیت آموزش و پرورش بر دوش معلمان نهضتی به ویژه معلم‌های سال ۹۱ به بعد و دبیران دبیرستان‌های غیرانتفاعی با پایین‌ترین میزان حقوق است در حالی‌که تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند لذا باید زمینه تعیین تکلیف وضعیت استخدام آنها در برنامه هفتم در کمیسیون تلفیق فراهم آید تا مشکلات این قشر حل شود.

او افزود: ماموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران مبتنی بر چهار محور معیشت، درمان، مسکن و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است اما با رصد وضعیت مشخص است این بنیاد به تنهایی قادر به ایفای نقش خود نخواهد بود بلکه حمایت همه ارکان دولت و مجلس را می طلبد.

منبع: سلام نو

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.