کد خبر: ۲۶۵۷۴
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹

پزشکان شاغل در سازمان پزشکی قانونی اجازه تاسیس مطب نخواهند داشت

دستورالعمل برقراری حق محرومیت از مطب پزشکان شاغل در سازمان پزشکی قانونی تصویب شد.
پزشکان شاغل در سازمان پزشکی قانونی اجازه تاسیس مطب نخواهند داشت

مخاطب 24- در شصت‌وسومین جلسه شورای حقوق و دستمزد، پیشنهاد قوه قضائیه درخصوص اعمال بند «ج» تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور ناظر بر تعیین سقف جدید پرداختی برای قضات پایه ۱۱ قضایی شاغل در قوه قضائیه مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه به منظور ایجاد انگیزه خدمت‌رسانی، کاهش حجم پرونده‌ها، ارتقای بهره‌وری و انگیزه خدمت در مناطق محروم و نگهداشت قضات عالی‌رتبه و باسابقه قوه قضائیه مشروط بر اینکه بار مالی ناشی از اجرای بند ۱ این مصوبه، در چارچوب بودجه مصوب قوه قضائیه تأمین شود، تصویب شد که فوق‌العاده ویژه قضاتی که در آخرین پایه قضائی -پایه ۱۱ قضائی- هستند، از شمول سقف مقرر در بند مذکور مستثنی شود.

در مصوبه شورای حقوق و دستمزد، قوه قضائیه متعهد شده است که اجرای این حکم، بار مالی جدید از محل بودجه عمومی کشور برای این دستگاه به همراه نداشته باشد که بعد از تصویب در هیئت وزیران، از تاریخ اول فروردین سال جاری قابل اجرا خواهد بود.موضوع دیگر شصت و سومین جلسه شورای حقوق و دستمزد در اجرای بند «ل» تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور بود که «دستورالعمل برقراری حق محرومیت از مطب پزشکان شاغل در سازمان پزشکی قانونی کشور» در یک ماده واحده با ۷ تبصره به تصویب رسید.

بر اساس این دستورالعمل سازمان پزشکی قانونی کشور مجاز است از اول فروردین‌ماه سال جاری با تشخیص رئیس سازمان، از محل منابع داخلی خود نسبت به پرداخت «حق محرومیت از مطب» به پزشکان شاغل در سازمان که مستقلاً توان اشتغال در خارج از محیط کار را دارند، به‌شرط عدم اشتغال به کار انتفاعی در بخش خصوصی، در قبال انجام وظایف و مأموریت‌های محوله به میزان ۶۰ ساعت در ماه غیر از ساعت اداری، معادل حداکثر ۱۰۰ درصد حقوق ثابت، فوق‌العاده شغل و فوق‌العاده ایثارگری آنان اقدام کند.

منبع: ایسکا نیوز

 

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.