کد خبر: ۲۷۰۶۳
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۸

بسیج آمادگی كمك به دولت در مردمی كردن اقتصاد دارد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه مردم را باید در حوزه اقتصاد وارد کرد و این شدنی است، آمادگی بسیج را برای کمک به دولت در مردمی کردن اقتصاد اعلام کرد.
بسیج آمادگی كمك به دولت در مردمی كردن اقتصاد دارد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم امضای تفاهم‌نامه میان سازمان بسیج مستضعفین و وزارت امور اقتصادی و دارایی که در محل این سازمان برگزار شد، اظهار داشت: بسیج تشکیلات مردمی انقلاب اسلامی است و تحت فرمان رهبری قرار دارد. چون همواره میدان‌دار اصلی مردم هستند، لذا موفقیت دولت هم  همچنان که رهبر معظم انقلاب هم تاکید داشتند به شرطی حاصل می‌شود که مردم در صحنه حضور داشته باشند.

سردار سلیمانی با تاکید بر اینکه تجربه اقتصاد مقاومتی و ظرفیت بسیج می‌تواند بسیج‌کنندگی ایجاد کند؛ افزود: بدین‌صورت که هرگاه بسیج در عرصه‌ای نیاز به حضور و مشارکت مردم را داشته است، مردم به فراخوان‌های بسیج پاسخ مثبت دادند؛ بنابراین ظرفیت حضور مردم در صحنه‌های مختلف خیلی زیاد است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه درخصوص گسترش استفاده از انرژی خورشیدی بیان کرد: در رابطه با افزایش استفاده از انرژی خورشیدی، پیشنهاد می‌کنیم که با توجه به ناترازی انرژی، اگر سهم‌النقشی به سپاه‌های استانی بدهیم، هر استان در سال  ۲۰۰ مگابایت برق تولید کند، در برنامه‌ای پنج ساله می‌توان ۳۰ هزار مگابایت برق تولید کرد.

 وی درباره استفاده مجموعه‌های دولتی از توان بسیج هم گفت: بسیج تاکنون با دستگاه دولتی متعددی در راستای اجرای پروژه‌هایی که دارند، تفاهم‌نامه‌هایی را امضا کرده که در این میان تنها وزارتخانه‌ای که به خوبی از ظرفیت بسیج استفاده کرده وزارت بهداشت بوده است که هم در واکسیناسیون فلج اطفال و هم واکسیناسیون کرونا از مشارکت بسیجیان به خوبی بهره برده است؛ اما سایر دستگاه تاکنون آنگونه که باید از این ظرفیت بسیج استفاده لازم را نداشته‌اند.

وی افزود: به‌عنوان مثال در طرح «آبخیز تا جالیز» علی‌رغم آن که تفاهم‌نامه‌ی آن مدت‌هاست به امضا رسیده، ولی هنوز عملیاتی نشده و یا طرح مانع‌زدایی از صنایع متوسط  و کوچک از ۳ هزار موردی که رئیس جمهور گزارش دادند، یک هزار و ۴۸۰ مورد آن از جمله شهرک شکوهیه قم را بسیج بدون دریافت ریالی از دولت انجام داده است.

سردار سلیمانی با تأکید بر اینکه مردم را باید در حوزه اقتصاد وارد کرد و این شدنی است، افزود: مدیریت نقدینگی مردم می‌تواند محرک رشد و توسعه اقتصادی باشد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین عنوان کرد: بسیج برای صرفه‌جویی در مصرف برق، آب و انرژی برنامه دارد؛ زیرا هر کجا بسیج وارد شده، نتایج خوبی را شاهد بودیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان یادآور شد: دستگاه‌های زیادی توسط این شرکت‌ها پس از ساخت صادر شده است؛ لذا با توجه به نقش مهم این شرکت‌ها ضروری است که حمایت‌های لازم از آنها صورت گیرد؛ چرا که هم‌اکنون۵۰۰ طرح دانش‌بنیان‌ها معطل مانده تا مورد حمایت قرار گیرند.

 وی در پایان اعلام کرد: بسیج آمادگی دارد تا به دولت در هر برنامه‌ای که می‌خواهد مردمی شود، کمک کند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.