کد خبر: ۲۷۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹

پیش‌ بینی بورس فردا ۳ مهر ۱۴۰۲+ تحلیل تکنیکال

بورس تهران در اولین روز پاییزی خود معاملات بسیار کم‌نوسان و کم‌تحرکی را سپری کرد و در نهایت با کاهشی اندک کار خود را به پایان رساند. بورس فردا چگونه خواهد بود؟
پیش‌ بینی بورس فردا ۳ مهر ۱۴۰۲+ تحلیل تکنیکال

مخاطب 24- بورس تهران پس از عبور از نیمه اول سال، شروع قدرتمندی را در شروع دومین نیمه ۱۴۰۲ نداشت و متغیرهای بازار همچنان از حاکمیت رکود بر معاملات خبر می‌دهند. البته تعطیلی روز یکشنبه نیز در روند کم‌رمق بازار روز گذشته بی‌تاثیر نبود. شاخص کل طی معاملات روز شنبه کار خود را با یک کاهش بسیار اندک ۰.۱۴ درصدی به پایان رساند و در محدوده ۲.۱۱۸ میلیون واحدی ایستاد و در سمت دیگر شاخص هم‌وزن شرایط به نسبت بهتری داشت و در انتها بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند. ارزش معاملات خرد سهام در اولین روز کاری هفته وضعیت مناسبی نداشت و کاهش نسبتا زیادی را تجربه کرد به طوری که با ثبت عدد ۳۳۸۸ میلیارد تومان، در سطوح کم‌سابقه‌ای طی ماه‌های گذشته قرار گرفت. بورس شنبه همچنین با خروج پول ۱۲۸ میلیارد تومانی همراه بود.

قصه برگشت بورس از شرایط سخت ماه‌های گذشته از جایی شروع شد که خبر احتمال اصلاح نرخ خوراک پتروشیمی‌ها قوت گرفت و پس از آن با انتشار نامه رسمی آن توسط وزیر اقتصاد تایید شد. این اما پایان ماجرا نبود و تغییر نرخ ارز پایه محصولات پتروشیمی و پالایشی در بورس کالا، امیدها به بهبود شرایط و تغییر رویکرد دولت به بورس را بیش از پیش افزایش داد. در این میان مسائلی همچون افزایش در قیمت نفت، خبرهای مثبت برای گروه خودرویی، بسته حمایتی صندوق توسعه و مواردی از این دست نیز توانستند به بهتر شدن حال بازار سهام کمک کنند اما همچنان برخی مسائل وجود دارند که توقف‌هایی را در این مسیر صعودی ایجاد می‌کنند. در ادامه با نگاهی به این موضوعات و مسیر تکنیکالی شاخص کل، به پیش بینی بورس فردا خواهیم پرداخت.

بورس در انتظار گزارش‌های تابستان

در شرایط کنونی بازار و از آنجا که ارزش معاملات به عنوان نماگری برای سنجیدن میزان رونق و رکود وضعیت مناسبی را طی نمی‌کند، اینگونه می‌توان برداشت کرد که بورسی‌ها در انتظار سیگنال مهمی برای تداوم روند صعودی و کسب قدرت بیشتر در این مسیر هستند. زمانی که در کلیه بازارها رکود حاکم شده و سیاست‌های کنترلی در اقتصاد حاکم شده است، صعود یک بازار نیازمند محرک‌های مهمی است که در گزارش‌های ۶ ماهه و وضعیت سودآوری شرکت‌ها می‌تواند این محرک مهم برای بازار سهام باشد. بنابراین انتظار می‌رود در صورت عدم وقوع رخدادی مهم و قدرتمند طی روزهای آینده، بورس تهران با شروع فصل پاییز به مرور با انتشار صورت‌های مالی ۶ ماهه در صورت بهبود چشم‌انداز سودآوری شرکت‌ها، روند صعودی شهریور ماه که در واپسین روزهای خود با چالش مواجه شده بود، با قدرت بیشتری به کار خود ادامه دهد و بهانه‌های مناسبی را برای خرید سهام ایجاد کند.

در این میان طی روزهای اخیر شاهد بهبود در روند قیمت کامودیتی‌ها در بازارهای جهانی هستیم. از طرفی با ثابت نگه‌داشتن نرخ بهره اقتصاد آمریکا توسط فدرال رزرو، انتظار برای رسیدن این متغیر به قله‌های خود در کنار برخی موارد دیگر توانسته اثرگذاری مثبتی بر بازارهای جهانی و قیمت کامودیتی‌ها داشته باشد. در سمت دیگر آمارهای منتشر شده از چین نشان می‌دهد که اقتصاد این کشور پس از ماه‌ها رکودی که تجربه کرد، تا حدی توانسته شرایط بهتری را سپری کند و این اتفاق از سمت بزرگترین مصرف‌کننده کامودیتی در جهان، سیگنال مثبتی به بازارهای جهانی بود. در این میان رشد قیمت نفت و ثبات آن در بالای مرز ۹۰ دلار به ازای هر بشکه، یکی از مهم‌ترین رخدادها برای بورس تهران به خصوص گروه پالایشی به شمار می‌رود.

تحولات سیاسی-اقتصادی و بورس

فارغ از بازار سهام اما اگر به روند بازارهای دیگر نیز توجهی داشته باشیم، اغلب کلاس‌های دارایی روزهای کم‌نوسانی را تجربه می‌کنند و اگر کاهش یا افزایش خاصی نیز در کوتاه‌مدت اتفاق بیافتد، قیمت‌ها خیلی سریع به محدوده‌های پایدار خود باز می‌گردند. نرخ دلار بازار آزاد نیز به عنوان یکی از نماگرهای روندساز در بسیاری از بازارها، چنین مسیری را در روزهای گذشته طی کرده و با وجود اینکه دو بار به کانال ۵۰ هزار تومانی نیز وارد شد، خیلی سریع خود را به محدوده‌های پایین‌تر بازگرداند به طوری در دو روز گذشته نیز شاهد ثبت اعدادی در مرز ۴۹ هزار تومان هم بودیم.

طی روزهای اخیر با برگزاری نشست شورای حکام و بیانیه‌هایی که علیه ایران از سمت کشورهای غربی منتشر و تحریم‌های جدیدی که وضع شد، نرخ دلار در بازار آزاد قیمت‌های بالاتر از ۵۰ تومان را لمس کرد اما زمان زیادی طول نکشید تا با تفاوق ایران و آمریکا برای تبادل زندانی‌ها، واریز پول‌های بلوکه شده در کره جنوبی به حساب بانک‌های ایرانی در قطر و همچنین دیدارهایی که در حاشیه نشست سازمان ملل مابین سران ایران و کشورهای اروپایی اتفاق افتاد، روند کاهشی به خود گرفت و به حوالی ۴۹۰۰۰ تومان بازگشت و اکنون در نیمه پایینی این کانال نوسان می‌کند. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند به دلیل دخالت بازارساز در بازار ارز که این روزها دسترسی بهتری به منابع ارزی دارد، نوسان شدیدی را در قیمت دلار شاهد نیستیم که این موضوع یکی از دلایل عدم ایجاد روندهای پرقدرت در بورس تهران به شمار می‌رود. به طور کلی سیاست‌های دولت و بانک مرکزی برای کنترل نرخ ارز و تورم باعث شده است که بازارهای سرمایه‌گذاری مختلف، روزهای کم‌رمقی را تجربه کنند و به نوعی با یک رکود همراه باشند. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد که برای ایجاد یک روند صعودی در بازار سهام، محرکی به جز متغیرهای تورمی نیاز است تا بتواند با نمایان کردن ارزندگی این کلاس دارایی در قیمت‌های کنونی، خریداران را برای خرید سهام قانع کند.

تحلیل تکنیکال شاخص کل بورس

شاخص کل بورس پس از برگشتی که از میانه کانال ۱.۹ میلیون واحدی داشت، توانست رشد قابل قبولی را در کوتاه مدت تجربه کند. همانطور که در نمودار پیداست، شاخص کل بورس توانست پس از رشدهای پی‌درپی که طی روزهای ابتدایی شهریور ماه داشت، خود را به محدوده مهم ۲.۱۴ تا ۲.۲ میلیون واحد رساند که در گذشته با نوسانات زیادی در آن مواجه شده بود و اکنون مدتی است که در این محدوده نوسانات کوچکی دارد. کندل‌های شاخص کل اگر بتوانند طی همین مسیر و در روزهای آینده از ابر کومو عبور کنند، مسیر برای تداوم روند صعودی مهیاتر از قبل خواهد شد اگرچه همچنان ایجاد روند صعودی قدرتمند در گرو عبور از محدوده ذکر شده خواهد بود.

پیش‌ بینی بورس فردا ۳ مهر ۱۴۰۲
برچسب ها: بورس تهران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.