کد خبر: ۲۷۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲

عربستان هیات سیاسی به کرانه باختری اعزام می‌کند

هیاتی سیاسی از عربستان سعودی قرار است در هفته جاری به فلسطین سفر کند.
عربستان هیات سیاسی به کرانه باختری اعزام می‌کند

مخاطب 24- هیأتی بلندپایه از عربستان سعودی قرار است در هفته جاری به فلسطین سفر کند و با «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در رام الله دیدار نماید.

یک مقام فلسطینی با تائید سفر هیات اعزامی از ریاض گفته است که «نایف السدیری»، سفیر غیرمقیم سعودی در فلسطین ریاست این هیات در دیدار با محمودعباس را برعهده خواهد داشت. السدیری هفته گذشته به عنوان سفیرغیرمقیم سعودی منصوب شده بود.

بازدید هیات اعزامی عربستان از کرانه باختری همزمان با انتشار برخی خبرها پیرامون مذاکرات آمریکا با عربستان جهت عادی سازی روابط با تل آویو صورت می‌گیرد. روز گذشته نیز بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اذعان کرد که فرصت‌های دستیابی به توافق عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی تاکنون بسیار اندک بوده است.

نتانیاهو ادامه داد: اگر در چند ماه آینده به توافق عادی‌سازی روابط با عربستان دست پیدا نکنیم، امضای این توافق چندین سال به تأخیر خواهد افتاد.

او در ادامه با اشاره به محتوای توافق احتمالی عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی گفت: فلسطینی‌ها باید بخشی از توافق عادی‌سازی روابط با عربستان باشند، اما نباید حق متوقف‌کردن روند عادی‌سازی روابط را داشته باشند.

بنیامین نتانیاهو در ادامه سخنان خود اعلام کرد که از نظر وی نباید بر اثر توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و حضور فلسطینی‌ها در این توافق، ملاحظات امنیتی رژیم صهیونیستی در معرض خطر قرار بگیرد.

نتانیاهو با اذعان به موانع موجود در مسیر عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و عربستان ادامه داد: بدون اینکه بخواهم موانع موجود در مسیر توافق عادی‌سازی روابط با عربستان را کوچک جلوه بدهم باید بگویم که زمانی که من، بایدن و بن سلمان بخواهیم نتیجه‌ای را محقق کنیم، احتمال حاصل‌شدن این نتیجه افزایش می‌یابد.

از سوی دیگر، هم‌پیمانان تندرو بنیامین نتانیاهو در کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی تاکید کرده‌اند که هرگز از واگذاری امتیاز به فلسطینیان در قالب توافق احتمالی عادی‌سازی روابط میان این رژیم و عربستان سعودی حمایت نخواهند کرد.

روزنامه عبری زبان «تایمز آف اسرائیل» گزارش داد که ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس حزب راستگرای افراطی «عظمت یهودی» اعلام کرده که در صورت واگذاری امتیاز به فلسطینیان، وی و حزب متبوعش از کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی خارج خواهند شد.

بن گویر تصریح کرد: اگر امتیازی به فلسطینیان واگذار شود دیگر نه تنها ما، بلکه حزب صهیونیسم دینی نیز از کابینه خارج خواهد شد.

بن گویر تاکید کرد که نتانیاهو فقط همراه با بنی گانتز، رئیس حزب «وحدت داخلی» که با او مخالف است، می‌تواند چنین توافقی را به امضا برساند. این در حالی است که گانتز ائتلاف با نتانیاهو جهت تضمین اجرای توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را بعید دانسته است.

بتسئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و رئیس حزب «صهیونیسم دینی» نیز اگرچه از عادی‌سازی روابط با عربستان حمایت کرده، اما گفته است که از واگذاری امتیاز به فلسطینیان حمایت نمی‌کند.

در صورتی که احزاب «عظمت یهودی» و «صهیونیسم دینی» که ۱۴ کرسی کنست را در اختیار دارند از ائتلاف با نتانیاهو خارج شوند، ائتلاف وی اکثریت کنست را از دست خواهد داد و کابینه وی منحل خواهد شد.

این درحالی است که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی امروز در پیامی، نود و سومین سالروز استقلال عربستان سعودی را به این کشور تبریک گفت و در این پیام خواستار همکاری و حسن هم‌جواری با ریاض شد.

منبع: مهر 
برچسب ها: عربستان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.