کد خبر: ۲۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱

برای سفر به کدام شهر‌ها جریمه کرونایی اعمال می‌شود؟

افرادی که واکسن نزده باشند از فردا (۱۵ آذر ماه) با سفر به طبس در خراسان جنوبی و بهاباد در استان یزد به عنوان دو شهر قرمز از نظر شیوع کرونا کرونا جریمه خواهند شد.
برای سفر به کدام شهر‌ها جریمه کرونایی اعمال می‌شود؟

افرادی که واکسن نزده باشند از فردا (۱۵ آذر ماه) با سفر به طبس در خراسان جنوبی و بهاباد در استان یزد به عنوان دو شهر قرمز از نظر شیوع کرونا کرونا جریمه خواهند شد.

برای سفر به کدام شهر‌ها جریمه کرونایی اعمال می‌شود؟

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا بر اساس آخرین وضعیت اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، یازده شهرستان در کشور در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند و با راه‌اندازی سیستم هوشمند کنترل کرونا از فردا (۱۵ آذر ماه)، افرادی که واکسن دریافت نکرده باشند با سفر به این مناطق جریمه خواهند شد.

سیستم هوشمند کرونا و اجرای پروتکل‌های بهداشتی جدید قرار که در اواخر ماه گذشته به تصویب رسید، قرار بود از اوایل آذر ماه اجرایی شود که البته ممنوعیت‌های هوشمند سفر برای کرونایی‌ها و افرادی که واکسینه نشده‌اند از فردا ۱۵ آذر ماه اجرایی خواهد شد.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دو شهرستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. بر این اساس افرادی که واکسن نزده باشند از فردا (۱۵ آذر ماه) با سفر به طبس در خراسان جنوبی و بهاباد در استان یزد به عنوان دو شهر قرمز از نظر شیوع کرونا کرونا جریمه خواهند شد.

همچنین سفر برای این افراد به ۹ شهرستان شهرستان‌های اشنویه و پیرانشهر (آذربایجان‌غربی)، فردوس و نهبندان (خراسان جنوبی)، بردسکن (خراسان رضوی)، طارم (زنجان)، کوار (فارس)، سیرجان (کرمان) و بافق (یزد) که در وضعیت نارنجی قرار دارند، نیز ممنوع بوده و اگر این گروه از مردم با خودروی شخصی هم به این مناطق سفر کنند، مشمول جریمه ۵۰۰ هزار تومانی تا یک میلیون تومانی خواهند شد.

البته فعلا سفر برای افراد واکسینه نشده به دیگر شهر‌های زرد و آبی کرونایی جریمه‌ای در بر نخواهد داشت، اما اگر وضعیت این شهر‌ها مانند یازده شهر قرمز و نارنجی کنونی تغییر کند به صورت هوشمند جریمه برای این ورود واکسینه نشده‌ها به این شهر‌ها نیز در نظر گرفته خواهد شد.

رضا نفیسی - رئیس مرکز تدوین مقررات ایمنی حمل و نقل پدافند غیرعامل و مدیریت بحران وزارت راه و شهرسازی- روز گذشته در این باره به ایسنا گفت: در سیستم کنترل هوشمند کرونا که از نیمه آذر ماه اجرایی خواهد شد، محدودیت و جریمه برای افرادی که واکسینه نشدند در شهر‌های قرمز و نارنجی اعمال می‌شود، اما افراد مبتلا حتی اجازه سفر‌های درون شهری با خودرو‌های شخصی خودشان را هم ندارند.

 



وی افزود: در سیستم جدید کنترل هوشمند کرونا که قرار است از نیمه آذر ماه اجرایی شود، افرادی که واکسن نزده باشند به محض ورود به شهر‌ها و استان‌های نارنجی و قرمز جریمه خواهند شد و بر این اساس جریمه‌ها اعمال می‌شود. پروتکل‌های بهداشتی که پیش از این برای شهر‌های قرمز، نارنجی، زرد و آبی اجرایی می‌شد تغییری نکرده، اما هوشمند شده و برای افراد واکسینه نشده و مبتلا اجرایی خواهد شد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.