کد خبر: ۲۸۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۶
سازمان جهانی کار:

سالانه ۱۲ میلیارد روز کاری با افسردگی سپری می‌شود

با توجه به اینکه از هر پنج نیروی کار حداقل یک نفر در طول زندگی خود بیماری جدی روانی را تجربه می‌کند و تخمین زده می‌شود سالانه ۱۲ میلیارد روز کاری به دلیل افسردگی و اضطراب از دست می‌رود.
سالانه ۱۲ میلیارد روز کاری با افسردگی سپری می‌شود

مخاطب 24- تحقیقات جدید انسیتوهای تحقیقاتی وابسته به ILO ( سازمان جهانی کار) می‌گوید؛ حجم قابل توجهی از کارگران در کشورهای مختلف روزهای کاری خاصی را در هفته همراه با افسردگی و ناتوانی از انجام وظایف می‌گذرانند. 

این تحقیقات جدید که با پیام و شعار «همیشه خوب بودن در محل کار الزامی نیست» شروع شده است، به ضرورت اصلاح نحوه رفتار کارفرمایان با کارگرانی که به دلیل فشار کاری همزمان دچار دوگانه اضطراب-افسردگی و کمال‌گرایی-اهمال‌کاری می‌شوند، پرداخته است. 

در این گزارش آمده است: با توجه به اینکه از هر پنج نیروی کار حداقل یک نفر در طول زندگی خود بیماری جدی روانی را تجربه می‌کند و تخمین زده می‌شود سالانه ۱۲ میلیارد روز کاری به دلیل افسردگی و اضطراب از دست می‌رود، مقابله با مسائل مربوط به سلامت روان در محل کار ممکن است در ابتدا غیرقابل حل به نظر برسد. 

با این حال، به گفته کارشناس مدیریت روانی محیط کار سازمان جهانی کار، «امیلی روزادو-سولومون»، راه‌حل‌های سریع پیشگیرانه‌ای وجود دارد که کارفرمایان می‌توانند برای کارمندان و کارگرانی که از بیماری‌های مزمن سلامت روانی رنج می‌برند، یک شرایط موقتاً متفاوت ایجاد کنند تا بتوانند دوباره با بهره‌وری لازم به کار برگردند. 

طبق یافته‌های این گزارش کارفرمایان باید بتوانند درک کنند که گاهی باید به کارگران و کارکنان خود بگویند: لازم نیست در همه چیز و همیشه خوب باشند و کامل ظاهر شوند. 

این تحقیقات نشان می‌دهد: حجم قابل توجهی از موارد شکایت از افسردگی و استرس افراد، ناشی از مناسبات موجود در محیط کار است. 

در این تحقیق، عملیات چهار مرحله‌ای را که کارفرمایان می‌توانند برای کاهش استرس روانی در محل کار قبل از شروع آن انجام دهند و توصیه‌هایی درباره اینکه چرا اقدامات عقل سلیم برای رسیدن به محیط بهتر در محل کار ضروری است، مطرح شده است. 

از جمله مورد توصیه شده این است که کارفرمایان می‌توانند در مواردی با ایجاد شرایط خاص برای یک نیرو (مرخصی، کاهش فشار کاری موقت، اصلاح رفتار و ایجاد تغییر و تنوع کاری) می‌توان نیروی کاری که دچار مشکلات خاص شده است را مدیریت کنند.

 
 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.