کد خبر: ۲۸۲۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶

شکایت پرسپولیس از مدیرعامل پیشین استقلال

باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل پیشین استقلال شکایت کرد
شکایت پرسپولیس از مدیرعامل پیشین استقلال

مخاطب 24- باشگاه پرسپولیس با انتشار متنی از مدیرعامل پیشین استقلال شکایت کرد.

باشگاه پرسپولیس نوشت: «با توجه به اظهارات غیرواقعی علی فتح‌الله زاده که در حکم نشر اکاذیب و تهمت و افترا علیه باشگاه پرسپولیس بود، شکایت خواهد کرد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال، چهارشنبه ‌شب با حضور در شبکه خبر، مطالب کذبی را علیه باشگاه پرسپولیس مطرح کرد و نسبت به تحریک عمومی علیه پرسپولیس با بیان مطالب نادرست اقدام نمود.

در حالی‌که رکن انضباطی فدراسیون فوتبال در رای صادره که به آن نیز معترض هستیم به موادی از دستورالعمل ناظر بر قراردادها اشاره می‌کند، علی فتح‌الله زاده با حضور در تلویزیون نسبت به نشر اکاذیب و ایراد تهمت و افترا نسبت به باشگاه پرسپولیس اقدام کرده و سعی در القای این مساله داشت که پرسپولیس از این سقف عبور کرده است.
وی همچنین در صحبتهای خود از تریبون تلویزیون ملی، جامعه فوتبال را تحریک و تشویق به قانون‌شکنی و زیر پا گذاشتن مقررات کرد که بسیار عجیب بود و انتظار می‌رود کمیته اخلاق به این موضوع ورود کند. ضمن آن‌که امیدواریم رسانه‌های مهم و تاثیرگذار چون صدا و سیما، تریبون خود را در اختیار افراد بی‌اطلاع که نسبت به موضوعات مورد بحث اشراف، آگاهی و تخصص ندارند قرار ندهند چون اظهارات غیر کارشناسی و مغرضانه این افراد هزینه‌های سنگین و تبعات منفی را برای فوتبال به بار می‌آورد.
باشگاه پرسپولیس همچنین گلایه و ناراحتی خود و هوادارانش را از صداوسیما اعلام می‌دارد. در همین برنامه انتظار می‌رفت، به دنبال اتهام‌های مطرح شده از سوی میهمان برنامه پاسخ‌ باشگاه پرسپولیس شنیده می‌شد و همچنین مجری برنامه تذکر لازم را به میهمان برنامه می‌داد تا از ارائه اطلاعات غلط به مخاطبین جلوگیری شود، به ‌ویژه که پرونده در کمیته استیناف مفتوح خواهد بود.
در پایان اعلام می‌داریم، پرونده نقل و انتقالات پرسپولیس با توجه به اعتراض این باشگاه در کمیته استیناف مفتوح خواهد بود و نشر اکاذیب و ایراد تهمت و افترا به واسطه ارائه اطلاعات نادرست علیه این باشگاه به منزله اقدام آگاهانه ضد منافع باشگاه و هواداران و تلاش عامدانه برای فریب افکار عمومی تلقی می‌شود. از این رو انتظار می‌رود؛ افراد حقیقی و حقوقی و رسانه‌های محترم در اظهارنظرهای خود، دقت نظر لازم را داشته باشند.»

 

منبع: فارس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.