کد خبر: ۲۸۳۵۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰
اطلاع‌رسانی از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه این رژیم را خشمگین و به واکنش واداشته است؛

کشتار خبرنگاران

بیش از ۱۰ خبرنگار در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه به شهادت رسیده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد و تداوم آن، بار دیگر اهمیت کار خبرنگاران در مناطق بحرانی جهان را یادآوریمی‌کند
کشتار خبرنگاران

 مخاطب 24- بیش از ۱۰ خبرنگار در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه به شهادت رسیده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد و تداوم آن، بار دیگر اهمیت کار خبرنگاران در مناطق بحرانی جهان را یادآوریمی‌کند؛ این‌که اهالی رسانه، یکی از افراد حاضر در خطوط مقدم درگیری هستند و برای اطلاع‌رسانی به‌موقع جان خود را به خطر می‌اندازند تا واقعیت‌های جنگ آن‌طور که هست به جهان مخابره شود.

اخیراً دفتر مطبوعاتی دولت فلسطین در غزه طی بیانیه‌ای از شهادت ۸ خبرنگار در حملات هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد. بر این اساس، ۸ خبرنگار فلسطینی به نام‌های سعید الطویل، محمد صبح، ابراهیم لافی، محمد جرغون، محمد الصالحی، هشام النواجحه، سلام میمه و اسعد شملخ جان خود را از دست داده‌اند.

دو خبرنگار فلسطینی به نام‌های نضال الوحیدی و هیثم عبدالواحد هم از روز شنبه ناپدید شده‌اند. در تازه‌ترین اقدام در این زمینه هم یک عکاس خبرنگار در حمله ارتش اسرائیل به جنوب لبنان کشته شد. عصام عبدالله، عکاس خبری رویترز در این حمله کشته و سه خبرنگار از جمله دو خبرنگار الجزیره (کارمن جوخدار و ایلی براخیا) هم زخمی شدند. شلیک ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی شبکه الجزیره اصابت کرد و باعث آتش گرفتن کامل آن شد.

سایت شبکه الجزیره نوشت این خبرنگاران در یک بلندی در حال نصب نشانه‌های اعلام استقرار خبرنگاران بودند که مورد هدف قرار گرفتند. آنها در نزدیکی هیچ مرکز نظامی ارتش لبنان یا حزب الله نبودند. همزمان اعلام شده است۴۰ نهاد رسانه‌ای در بمباران شهرک‌های غیرنظامی توسط رژیم صهیونیستی طور کامل یا جزئی آسیب دیده‌اند، خانه ۳ خبرنگار به طور کامل تخریب شده است.

سندیکای روزنامه‌نگاران فلسطینی (PJS) هم اعلام کرده نیروهای رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۰ بیش از ۵۰ روزنامه‌نگار فلسطینی را کشته‌اند؛ در ۱۱ می سال گذشته میلادی نیز خبرنگار الجزیره، شیرین ابوعاقله، توسط نیروهای اسرائیلی در کرانه باختری مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد. رژیم صهیونیستی عامدانه ساختمان خبرنگاران در غزه را هدف قرار داد تا مانع از پوشش وقایع و جنایت‌هایی شود که این رژیم در این شهر به آن دست می‌زند.

 
منبع: همشهری
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»