کد خبر: ۲۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۰

جزئیات جریمه کرونایی رانندگان و مسافران جاده‌ای

بر اساس طرح محدودیت هوشمند کرونا که قرار است از یکشنبه هفته آینده اجرایی شود، مردم اگر واکسینه نشده باشند یا کرونای آن‌ها مثبت شده باشد، در سفرهای جاده‌ای حتی با وسایل نقلیه شخصی‌شان جریمه می‌شوند.
جزئیات جریمه کرونایی رانندگان و مسافران جاده‌ای

بر اساس طرح محدودیت هوشمند کرونا که قرار است از یکشنبه هفته آینده اجرایی شود، مردم اگر واکسینه نشده باشند یا کرونای آن‌ها مثبت شده باشد، در سفر‌های جاده‌ای حتی با وسایل نقلیه شخصی‌شان جریمه می‌شوند.

جزئیات جریمه کرونایی رانندگان و مسافران جاده‌ای
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، طرح محدودیت و کنترل هوشمند کرونا که قرار بود با تاخیر دو هفته‌ای از نیمه ماه جاری، اجرایی شود، به گفته وزیر کشور قرار است از یکشنبه هفته آینده یعنی ۲۱ آذر آغاز شود. در قالب این طرح، محدودیت‌های هوشمند در قالب پنج مرحله در حوزه‌های مختلف اجرایی می‌شود که یکی از آن‌ها تردد‌های بین شهری است.

احمد وحیدی، وزیر کشور در جلسه روز گذشته قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا از آغاز نخستین فاز طرح هوشمند بیماری کرونا در دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: گام نخست طرح مدیریت هوشمند از شنبه درباره سازمان‌های اجرایی اعمال می‌شود.

وی درباره مراحل اجرایی طرح هوشمند کرونا تحت عنوان سامانه امید افزود: دستگاه‌های اجرایی، حمل و نقل درون شهری، واحد‌ها و فعالیت‌های صنفی، حمل و نقل برون شهری و تردد خودرو‌های شهری، علمی و تحقیقاتی و آموزشی پنج مرحله اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری در بستر سامانه امید هستند که در جلسه امروز این مراحل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 



از سوی دیگر محسن فرهادی - معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت-  جزئیات اجرا و جرایم متخلفان در طرح محدودیت هوشمند کرونا در حوزه تردد‌های بین شهری را اینگونه تشریح کرد: زمینه اجرای طرح بر سامانه استوار است؛ یعنی کنترل‌ها سامانه‌ای و الکترونیک است به طور مثال اگر قرار است به سینما برویم باید واکسن زده باشیم و در صورتی از طریق سایت به ما بلیط فروخته می‌شود که با ارائه کد ملی یا QR کد کارت واکسن ثابت کنیم واکسن تزریق کرده‌ایم. یا در مثال بعدی زمانی می‌توانیم بلیط هواپیما، قطار یا اتوبوس بخریم که سامانه، تزریق واکسن و بیمار نبودن فرد را تایید کند.

وی با اشاره به اینکه تردد‌های بین استانی هم شامل طرح محدودیت هوشمند کرونا می‌شود، افزود: زمانی افراد می‌توانند با ماشین شخصی تردد کنند که در صورت قرمز یا نارنجی بودن یک شهر، واکسیناسیون را انجام داده باشند و رصد خودرو‌ها از طریق پلاک آن‌ها انجام می‌شود.

فرهادی ادامه داد: اگر شهری قرمز باشد و فردی بخواهد به آن سفر کند باید وارد سامانه الکترونیک پلیس راهور شود و کد ملی را ثبت کند و اگر واکسن تزریق کرده باشند و بیمار نباشند اجازه سفر خواهند داشت و اگر اجازه سفر صادر نشود و سفر کنید مانند گذشته جریمه اعمال می‌شود که قابلیت دوبرابر شدن هم دارد. این قانون مشمول صاحب ماشین می‌شود و سرنشینان کنترل نمی‌شوند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد: از طرفی قرار است به صورت رندوم چک پلیس در مسیر هم ماشین‌هایی را بررسی کند که در این شیوه سرنشین‌ها هم کنترل می‌شوند. جرایم در قسمت تردد‌ها در صورت عدم رعایت نکات ذکر شده اعمال می‌شود. ورود بدون اعلام کد ملی به سامانه پلیس راهور به شهر قرمز یک میلیون تومان، شهر نارنجی ۵۰۰ هزارتومان و شهر زرد ۲۰۰ هزارتومان است.

بر این اساس مردم در سفر‌های جاده‌ای شان از هفته آینده مراقب باشند که در صورت واکسینه نشدن یا مثبت بودن نتیجه تست کرونای‌شان نمی‌توانند به بسیاری از شهر‌های ایران سفر کنند و در صورت انجام سفر حتی با خودرو‌های شخصی جریمه خواهند شد. چرا که بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت در ابتدای هفته جاری دو شهرستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند و بر همین اساس جریمه‌ها محاسبه خواهد شد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.