کد خبر: ۲۸۴۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۶

رشد ۱۱۶ درصدی فروش بیمه تعاون

بیمه تعاون با مدیرعاملی یونس مظلومی در شهریور امسال موفق شده تا فروش خود را نسبت به شهریور سال گذشته ۱۱۶ درصد و در نیمه نخست ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰۳ درصد رشد دهد و اگر این روند رشد فروش ادامه یابد، احتمال ثبت رکورد فروش جدید در تاریخ این شرکت وجود دارد.
رشد ۱۱۶ درصدی فروش بیمه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاونبیمه تعاون با مدیرعاملی یونس مظلومی در شهریور امسال موفق شده تا فروش خود را نسبت به شهریور سال گذشته ۱۱۶ درصد و در نیمه نخست ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰۳ درصد رشد دهد و اگر این روند رشد فروش ادامه یابد، احتمال ثبت رکورد فروش جدید در تاریخ این شرکت وجود دارد.

دنیای بیمه پیشتر در گزارشی با عنوان رمزگشایی از جهش ۷۹ درصدی سود بیمه تعاون مطرح کرد که روند فروش بیمه تعاون در سال گذشته و برآورد سال ۱۴۰۲ نشان از حرکت این شرکت بر اساس برنامه هیات مدیره دارد چرا که سال گذشته این شرکت موفق به فروش ۱۸ هزار و ۳۴۶ میلیارد و ۴۲۶ میلیون ریالی بیمه‌نامه شده و رشدی ۷۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ را ثبت کرده است. برای سال آینده هم این شرکت رشد ۶۴ درصدی در تولید حق بیمه را پیش‌بینی کرده و انتظار دارد که میزان فروش به بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال برساند.
گفتنی است میزان درآمدی که این شرکت بیمه در شهریورماه از بخش نام‌برده شناسایی کرده است ۱۴۳ درصد رشد را نسبت به ماه گذشته و ۷۷ درصد رشد را نسبت به دوره مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.
همچنین شرکت بیمه تعاون با سرمایه ثبت شده ۵۰۰ میلیاردتومانی و ارزش بازار ۸۹۳ میلیاردتومانی، در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به شهریورماه سال جاری که در سامانه کدال منتشر کرد توانست رکورد بی‌نظیری ثبت و در ششمین ماه از سال جاری از بخش حق بیمه صادره (شامل قبولی اتکایی) به درآمد ۳۸۴ میلیاردتومانی دست پیداکند.

برچسب ها: بیمه تعاون
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.