کد خبر: ۲۸۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۷

دکتر حمیدرضا عربی: مجلس باید حامی فرهنگ ورزش باشد

دکتر حمیدرضا عربی از جمله چهره هایی است که در هر دو حوزه سیاست و ورزش دارای سوابق ارزشمند دانشگاهی و اجرایی است. در حال حاضر تنها فردی از ایران است که در هیأت رئیسه سبک سوپر کیک بوکسینگ عضویت دارد. در ادامه صحبت های ایشان را در رابطه با مسائل مهم مرتبط با ورزش و سیاست با هم می خوانیم:

دکتر حمیدرضا عربی بزرگترین سرمایه ی کشور را منابع انسانی بالاخص نیروی جوان دانست و به نقش مجلس در انتشار و گسترش موفقیت های ورزشی تاکید کرد.

وی گفت: ما مجلسی را خوب می دانیم که متشکل از متخصصین هر رشته باشد. دکتر عربی افزود:انتظار داریم در مجلس آینده ورزشکارانی وارد مجلس شوند که علاوه بر تخصص ورزشی دارای علم سیاسی هم باشند.وی گفت: عدم حمایت از کانون ورزشکاران باعث ناراحتی و نارضایتی این قشر می شود. به طوری که ما با از دست دادن استعداد های ورزشی رو به رو هستیم. دکتر حمیدرضا عربی گفت:من معتقدم اگر یک وزیر کارآمد در دولت و وزارت ورزش و جوانان که اگر خود نیز از جامعه ورزش باشد می تواند موفق باشد. وی در خصوص بودجه وزارت ورزش نیز گفت: این بودجه اندک است اما یک مدیر لایق به فردی می گویند که با کمبود بودجه نیز بتواند کارآمد باشد.

کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه نقد نمایندگان مجلس نیز گفت: نقد در مجلس همانطور که رهبری نیز تاکید دارد باید منصفانه باشد به گونه ای که اگر نقدی بر دولت داریم هم نقاط مثبت و هم منفی بیان شود.

  دکتر عربی در خصوص حضور بانوان در استادیوم های ورزشی هم گفت: در حال حاضر نظر بنده این است که ما نمی توانیم حضور بانوان را تایید کنیم چون مشکل فرهنگی داریم. حضور خواهران در فضای محدود و بسته نسبت به استادیوم آزاد و باز بهتر است.

وی به اهمیت ورزش بانوان نیز اشاره کرد و افزود در مسابقات جهانی بانوان با توجه به رعایت پوشش اسلامی عملکرد خوبی داشتند. دکتر عربی همچنین نظر خود را در خصوص تغییر و تحول در مجلس چنین بیان کرد: امیدواریم در درون مجلس تحول و خانه تکانی شود.

 وی افزود: معتقدم کسانی که چند دوره در مجلس بوده اند انگیزه و رغبت کافی ندارند و این مورد هم شامل اصولگرا و هم اصلاح طلب می شود.

 

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
چند رسانه ای
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس! روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس!
فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درباره حادثه تصادف پسر علی نیکزاد مجلس با یک سرهنگ نیروی انتظامی ارائه کرد.
بگذارید با ترامپ ملاقات کنم بگذارید با ترامپ ملاقات کنم
حسن روحانی گفت: شرایط ترامپ مهم نبود، می‌خواست جملاتی در برجام اضافه کند، اما شرط اصلی‌اش این بود که با من ملاقات کند. من گفتم بگذارید ملاقات کنم.
تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی
تصاویر هوایی که صبحگاه امروز ثبت شده از تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی حکایت دارد و هنوز آتشنشان‌ها موقف به اطفای حریق نشده‌اند.
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.