کد خبر: ۲۸۸۳۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱

چهارده روز گذشت؛ غزه همچنان زیر بمباران

ارتش رژیم صهیونیستی امروز جمعه، ۲۰ اکتبر در چهاردهمین روز از تجاوزات خود به غزه به بمباران مناطق مسکونی ادامه می‌دهد که منجر به شهادت ده‌ها نفر شد
چهارده روز گذشت؛ غزه همچنان زیر بمباران

به گزارش مخاطب24 به نقل ازخبرگزاری فارس، ارتش رژیم صهیونیستی امروز جمعه، ۲۰اکتبر در چهاردهمین روز از تجاوزات خود به غزه به بمباران مناطق مسکونی ادامه می‌دهد که منجر به شهادت ده‌ها نفر شد؛ تداوم روند بمباران غزه تاکنون ۳۷۸۵ شهید و بیش از ۱۲۰۰۰ زخمی برجای گذاشته است که اکثریت آن‌ها کودکان و زنان هستند.

طبق گزارش خبرنگار شبکه «الجزیره»، ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعلام کرد که شب گذشته ۱۰۰ هدف جدید در نوار غزه را بمباران کرده است و نظامیان آن به حملات هوایی علیه مردم غزه و همچنین دستگیری فلسطینیان در کرانه باختری ادامه می‌دهند.

 

هنیه: همه به سمت مرزها حرکت کنند | حوادث غزه ممکن است به درگیری منطقه‌ای تبدیل شود | تنها راه‌حل نابودی رژیم اشغالگر است

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد که تداوم تجاوزات و ریختن خون مردم غزه ممکن است همه معادلات در سطح فلسطین و منطقه را برهم بزند.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که هدف رژیم صهیونیستی کوچاندن ساکنان غزه به مصر و ساکنان کرانه باختری به اردن است. 

هنیه تصریح کرد که با وجود وحشی‌گری رژیم صهیونیستی و جنایت‌های آن اما مقاومت کنترل نبرد را در دست دارد. 

وی گفت: «ما تحرکات مسئولان آمریکایی و اروپایی را که هدفشان حمایت از اسرائیل است زیرنظر داریم، آمریکا نتوانست مواضع عربی و اسلامی را برای تحمیل کوچاندن ساکنان غزه، تحت سلطه خود درآورد». 

رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که ملت فلسطین به سرزمین خود پایبند است و با کوچ اجباری و وطن جایگزین نیز مخالف است.

وی ضمن قدردانی از موضع مصر، گفت: هدف کوچاندن فلسطینیان ساکن غزه به مصر و ساکنان کرانه باختری به اردن است. 

هنیه همچنین گفت: تداوم تجاوزات و ریختن خون مردم غزه همه معادلات در سطح فلسطین و منطقه را بر هم خواهد زد و آنچه در نوار غزه رخ می‌دهد، ممکن است به درگیری منطقه‌ای تبدیل شود که در آن صورت دشمن و حامیان آن هرگز نخواهند توانست آن را کنترل کنند. 

وی افزود که طی چند روز گذشته تماس‌ها و دیدارهای زیادی برقرار و به همه تأکید کردیم که راه‌حل تنها در نابودی رژیم اشغالگر است.

هنیه بر ضرورت تحویل سران رژیم اشغالگر به دادگاه‌های بین‌المللی و مجازات آن‌ها به دلیل ارتکاب جنایت تأکید کرد.

وی گفت: حماس و مقاومت بسیار بیشتر از رژیم اشغالگری که دست به کشتار عمدی می‌زند، از انسانیت و اخلاق برخوردارند. 

رئیس دفتر سیاسی حماس ملت فلسطین و امت اسلامی را به بسیج عمومی در روز جمعه با شعار توقف جنایت، مخالفت با کوچاندن و وطن جایگزین فراخواند. 

وی از همه خواست تا به سمت مرزها حرکت کرده و گفت: «بایستی با قدرت و شجاعت اقدام کرده و معادلات را تحمیل کنیم و به دشمن اجازه تجاوزات علیه قدس و مسجدالأقصی و ریختن خون ملت فلسطین را ندهیم.

 

جنایت جدید صهیونیست‌ها در اردوگاه «نور شمس» / 13 نفر شهید شدند

وزارت بهداشت فلسطین از جنایت جدید صهیونیست ها در اردوگاه نور شمس واقع در کرانه باختری خبر داد و اعلام کرد که در حمله صهیونیست 13 نفر از جمله 5 کودک شهید شدند.

پیش از این منابع خبری گزارش دادند که  ارتش رژیم صهیونیستی بعد از درگیری 27 ساعته با مبارزان فلسطینی از اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم عقب نشینی کرد.

بمباران 20 برج مسکونی در شهر الزهراء

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، هواپیماهای رژیم اشغالگر صهیونیستی بیش از 20 برج مسکونی را در شهر «الزهرا» در واقع در مرکز نوار غزه را به طور کامل تخریب کردند.

برچسب ها: جنگ غزه
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»