کد خبر: ۲۹۱۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
با دیدار مدیران عامل:

همکاری بیمه البرز و گروه مالی نماد غدیر یک مرحله به اجرا نزدیکتر شد

مدیران عامل شرکت بیمه البرز و گروه مالی نماد غدیر دیدار و در زمینه گسترش همکاری‌های دو جانبه در زمینه‌های سرمایه‌گذاری، بیمه و فناوری اطلاعات گفتگو کردند.
همکاری بیمه البرز و گروه مالی نماد غدیر یک مرحله به اجرا نزدیکتر شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز:در جلسه‌ای که با هدف آشنایی و فراهم آوردن بستری مناسب برای امضای توافق نامه چند جانبه بین شرکت بیمه البرز و گروه مالی نماد غدیر برگزار شد، موسی رضایی مدیرعامل شرکت بیمه البرز با تاکید بر توانگری و خوشنامی بیمه البرز این شرکت را در هوشمند سازی صنعت بیمه کشور پیشرو دانست و گفت: بیمه البرز رتبه اول انفورماتیک و استفاده از فناوری اطلاعات را در بین شرکت‌های بیمه دارد و با بهره مندی از آن تا پایان سال جاری تمامی فرآیند‌های بیمه گری بیمه البرز اعم از صدور و پرداخت خسارت هوشمندسازی خواهد شد.
همچنین در این نشست حمیدرضا علیزاده محب، معاونت مالی و اقتصادی بیمه البرز با ابراز خرسندی از همکاری‌های فی مابین دو شرکت به ویژه در طرح بیمه شوکا، گفت: هدف ما از اجرای طرح شوکا افزایش نفوذ بیمه‌های عمر در صنعت بیمه است و در تلاشیم جذابیت این طرح را افزایش دهیم.
میلاد فروغی، مدیرعامل گروه مالی نماد غدیر نیز تاکید کرد: برای اجرای هر چه بهتر طرح شوکا با تمام امکانات در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، بیمه و فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیمه البرز همکاری خواهیم کرد.

برچسب ها: بیمه البرز
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.