کد خبر: ۲۹۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۹

گلکسی S24 به ارتباط ماهواره‌ای مجهز می‌شود؛ پایان کار سامسونگ در ایران؟

سامسونگ قصد دارد سری گلکسی S۲۴ را به قابلیت ارتباط ماهواره‌ای مجهز کند. آیا ورود گوشی‌های سامسونگ هم به ایران ممنوع می‌شود؟
گلکسی S24 به ارتباط ماهواره‌ای مجهز می‌شود؛ پایان کار سامسونگ در ایران؟

مخاطب 24- تی ام رو، رئیس بخش موبایل سامسونگ در ماه فوریه توضیح داده بود که چرا سری گوشی های گلکسی اس 23 از ویژگی مشابه قابلیت ارتباط ماهواره‌ای اضطراری آیفون 14 بهره نمی‌برند. این ویژگی که علاوه بر آیفون 14، حالا در سری آیفون 15 نیز ارائه می‌شود، به کاربران اجازه می‌دهد تا در صورت وقوع یک حادثه جدی در منطقه‌ای که آنتن‌دهی وجود ندارد، بتوانند درخواست کمک اضطراری کنند.

تی ام رو گفت عملکرد این قابلیت بسیار محدود است؛ با این حال او اضافه کرد وقتی زمان مناسب، زیرساخت‌ها و فناوری‌های آن آماده شود، سامسونگ هم این ویژگی را برای گوشی سری گلکسی خود اضافه خواهد کرد. حالا بر اساس جدیدترین اخبار تکنولوژی، به‌نظر می‌رسد زمان اضافه شدن قابلیت ارتباط ماهواره‌ای به گوشی های سامسونگ فرا رسیده و احتمالا در گوشی های سری گلکسی S24 ما می‌توانیم این قابلیت را ببینیم.

ارتباط ماهواره ای به گلکسی S24 سامسونگ می‌آید؟

طبق اطلاعات به‌دست آمده، جان یونگ این پارک، رئیس بخش تجاری سامسونگ الکترونیکس SLSI اظهار کرده که قابلیت ارتباط ماهواره ای به گوشی های هوشمند سال 2024 سامسونگ خواهد آمد. در حالی که تاکنون از هیچ مدل خاصی برای دریافت این قابلیت نام برده نشده، اما احتمالا باید گوشی های پرچمدار سال 2024 سامسونگ یعنی سری گلکسی S24 را در خط مقدم دریافت قابلیت ارتباط ماهواره ای بدانیم. جان یونگ این پارک در جریان نمایشگاه نیمه هادی 2023 (SEDEX)، این ادعا را مطرح کرد.

همانطور که اشاره کردیم، جان یونگ این پارک برای بخش SLSI سامسونگ کار می‌کند و در واقع در بخش نیمه‌هادی‌ها مشغول به کار است. در نتیجه احتمالا او اطلاع دارد که آیا سامسونگ به‌منظور ارائه قابلیت ارتباط ماهواره ای اضطراری برای سری گلکسی اس 24 از پلتفرم Snapdragon Satellite کوالکام که در ابتدای سال جاری معرفی شد استفاده خواهد کرد یا خیر. در حال حاضر شایعاتی وجود دارند که به ما می‌گویند گلکسی اس 24 و گلکسی اس 24 پلاس از تراشه اگزینوس 2400 استفاده می‌کنند و گلکسی اس 24 اولترا به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 مجهز خواهد شد؛ در این صورت تکلیف قابلیت ارتباط ماهواره‌ای چه می‌شود؟

اگر این شایعات درست باشند، ممکن است سامسونگ قابلیت ارتباط ماهواره ای را فقط در مدل گلکسی اس 24 اولترا ارائه کند؛ چرا که احتمالا این مدل از مودم اسنپدراگون X75 5G با قابلیت پشتیبانی از پلتفرم Snapdragon Satellite استفاده خواهد کرد. مدل‌های گلکسی اس 24 و اس 24 پلاس اگر به تراشه اگزینوس 2400 مجهز شوند، احتمالا از مودم 5G اگزینوس 5300 بهره می‌برند که متاسفانه از قابلیت ارتباط ماهواره ای پشتیبانی نمی‌کند و به این ترتیب این مدل‌ها از چنین قابلیتی محروم خواهند شد.

در حال حاضر علاوه بر آیفون 14 و آیفون 15 اپل، گوشی های دیگری هم هستند که از قابلیت ارتباط اضطراری از طریق ماهواره بهره می‌برند؛ از جمله این گوشی‌ها می‌توان به سری میت 50 هواوی اشاره کرد. همچنین طبق گزارش‌های منتشر شده، سری میت 60 امسال هواوی نیز امکان برقراری تماس های ماهواره ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. می‌توان انتظار داشت که این قابلیت در یکی دو سال آینده به یک ویژگی رایج در گوشی های هوشمند تبدیل شوند.

احتمالا سری گلکسی S24 سامسونگ در ماه ژانویه 2024 رونمایی می‌شود و با نزدیک شدن به این رویداد، هر روز اخبار جدیدتر و گمانه‌زنی‌های تازه‌تر از این گوشی‌های جذاب به گوش ما می‌رسد. یکی از ویژگی‌های مورد انتظار و احتمالی در این سری، قابلیت ارتباط اضطراری ماهواره ای است که باید دید آیا در نهایت می‌توانیم این ویژگی را در پرچمداران جدید سامسونگ ببینیم یا خیر. همانطور که مطلع هستید، واردات گوشی های آیفون 14 و آیفون 15 اپل به ایران ممنوع شد؛ هر چند دلایل زیادی برای این ممنوعیت ذکر شده، اما برخی افراد می‌گویند دلیل این ممنوعیت، قابلیت ارتباط ماهواره ای گوشی های جدید اپل بوده است. حالا باید دید آیا با اضافه شدن ویژگی ارتباط ماهواره‌ای به گوشی های پرچمدار سامسونگ، آیا باید با کره‌ای‌های بازار موبایل ایران نیز خداحافظی کنیم؟

 

منبع: گجت نیوز

برچسب ها: موبایل سامسونگ
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.