کد خبر: ۲۹۵۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۲

آوار ۳میلیون یورویی جدید بر سر فوتبال ایران

در شرایطی که فدراسیون فوتبال منتظر روشن شدن رای نهایی پرونده شکایت ویلموتس است یک شکایت سنگین دیگر به فدراسیون فوتبال ارسال شده است.
آوار ۳میلیون یورویی جدید بر سر فوتبال ایران

در شرایطی که فدراسیون فوتبال منتظر روشن شدن رای نهایی پرونده شکایت ویلموتس است یک شکایت سنگین دیگر به فدراسیون فوتبال ارسال شده است.

آوار ۳میلیون یورویی جدید بر سر فوتبال ایران
مخاطب ۲۴- ماجرا از این قرار است که در زمان مدیریت گذشته، فدراسیون فوتبال با یک شرکت قراردادی منعقد می‌کند تا دیدار دوستانه تیم ملی مقابل ونزوئلا برگزار شود، اما ظاهرا فدراسیون وقت به یکسری از تعهدات خود عمل نمی‌کند و نسبت به ایمیل‌های شرکت هماهنگ کننده این بازی دوستانه بی توجهی کرده و در نهایت امروز در نامه‌ای که به فدراسیون فوتبال رسیده اعلام شده که شرکت مذکور بابت این بی تعهدی خواستار غرامت سه میلیون یورویی است.

این بازی دوستانه مربوط به سال ۲۰۱۷ میلادی و ۱۳۹۶ شمسی است. در روز‌هایی که تیم ملی همراه کارلوس کی روش خود را برای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه آماده می‌کرد دو بازی دوستانه خارج از ایران برای تیم ملی مهیا شد.

 



یک بازی در تاریخ ۱۸ آبان (۹ نوامبر) در ورزشگاه اشتروم گراتس اتریش، تیم ملی برابر تیم ملی پاناما قرار گرفت و پس از آن نیز در روز ۲۲ آبان (۱۳ نوامبر) در ورزشگاه آرنهم هلند در مقابل تیم ونزوئلا شاگردان کی روش صف آرایی کردند که این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود تیم ملی کشورمان با گلزنی جهانبخش به پایان رسید.

این طور که از نامه ارسالی به فدراسیون فوتبال مشخص است مسئولان وقت نسبت به انجام برخی تعهدات بی توجه و در قبال آن هم پاسخگو نبوده و اکنون یک شکایت بین المللی دیگر برای فوتبال ایران به وجود آمده است. ارزش قرارداد این بازی دوستانه در سال ۹۶، ۲۰۰ هزار دلار بوده، اما اکنون این شرکت با طرح دعوی خواستار غرامت سه میلیون یورویی شده است.

البته شرکت هماهنگ کننده فعلا طرح دعوا کرده و مدعی گرفتن این خسارت سه میلیون یورویی است.

شکایت مطرح شده با محاسبه ارز فعلی کشور به رقمی حدود ۹۶ میلیارد تومان می‌رسد و باید دید فدراسیون فعلی برای دفاع از این شکایت چه مدارکی می‌تواند ارائه کند.

منبع: فارس

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.