کد خبر: ۲۹۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
با امضای یک سند همکاری؛

تعاون به مدارس می‌رود

وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش با هدف بسط فرهنگ مشارکت، تعاون و کارآفرینی در سطح مدارس کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
تعاون به مدارس می‌رود

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:آیین امضای این تفاهم‌نامه با حضور «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و «رضا مراد‌صحرایی» وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.

ترویج و توسعه فرهنگ مشارکت و تعاون در آموزش و پرورش، جلب همکاری دانش‌آموزان، والدین و معلمان، توانمندسازی مدرسان برای توسعه فرهنگ تعاونی و کار گروهی، توسعه مشارکت و تقویت ارتباط آموزش، بازار کار و صنعت از اهداف امضای این تفاهم‌نامه به‌شمار می‌رود.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست گفت: این تفاهم‌نامه با هدف گسترش همکاری‌های بین‌بخشی، استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های آموزشی و در راستای اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران منعقد خواهد شد.

«مهدی مسکنی» افزود: با امضای تفاهم‌نامه مذکور، تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند توسعه تعاون با رویکرد جلب مشارکت آحاد مردم، گروه‌های جهادی، نهاد‌های انقلابی، عمومی و سازمان‌های مردم‌نهاد، بهره مندی از تسهیلات قانونی و ایجاد سازوکار‌های انگیزشی لازم، اجرایی می‌شود.

وی، مهم‌ترین موضوعات توافق‌شده در این سند همکاری را ارتقای اثربخشی نقش حاکمیتی وزارت آموزش و پرورش در ترویج و توسعه فرهنگ تعاون، کارآفرینی و مهارت‌آموزی با مشارکت همه ارکان وبسترسازی اجرای «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» و «سند توسعه تعاون» با بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین عنوان کرد.

معاون امور تعاون خاطرنشان ساخت: با اجرای این تفاهم‌نامه؛ تأسیس و توسعه تعاونی‌های خدمات آموزشی و آموزشگاهی تقویت می‌شود.

مسکنی، تقویت امور پژوهشی در حوزه تعاون، تشکیل تعاونی‌های آموزشگاهی با بهره‌گیری از ظرفیت طرفین تفاهم نامه، تسهیل در اجرای قوانین و مقررات مرتبط با توسعه مشارکت در آموزش و پرورش از جمله «قانون تشکیل شورا‌های آموزش و پرورش» و «قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی» را از جمله ابعاد قابل پیگیری با این سند همکاری عنوان کرد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.