کد خبر: ۲۹۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۱
وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه با رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری:

ابتکار وزارت اقتصاد در استقرار میز ارتباطات مردمی در میان شهروندان

وزیر اقتصاد اظهار داشت: با ابتکار وزارت اقتصاد، میز ارتباطات مردمی در میان مردم مستقر می‌شود.
ابتکار وزارت اقتصاد در استقرار میز ارتباطات مردمی در میان شهروندان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه شورای معاونین این وزارتخانه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به ابتکار عمل این وزارتخانه در استقرار میز ارتباطات مردمی در میان شهروندان تاکید کرد: در این ابتکار عمل بجای مراجعه مردم به ستاد و یا سازمان‌های تابعه این وزاتخانه، ترتیبی اتخاذ شده تا کارشناسان با استقرار میز ارتباطات مردمی در میان مردم، پاسخگوی سوالات آنان هستند.

وزیر اقتصاد افزود: این برنامه در راستای تکریم و خدمت رسانی بیشتر به مردم است و در دیدار جمعی از نمایندگان بازار تهران، یکی از نقاطی که این کسبه، ابزار تشکر و قدردانی داشتند، حضور میز‌های ارتباط مردمی وزارت اقتصاد از جمله حضورکارشناسان سازمان امور مالیاتی در بازار تهران و پاسخگویی به سؤالات مردم و یا مودیان بوده است.

در ابتدای جلسه شورای معاونین این وزارتخانه، خاندوزی به عمکلرد وزارت اقتصاد در وضعیت عمومی بودجه دولت در جلسات ستاد اقتصادی اشاره کرد و بیان داشت: به علت ضرورت هماهنگی و همکاری میان واحد‌های تصمیم گیر در تامین مالی دولت، جلسه شورای هماهنگی مالی در وزارت اقتصاد آغاز بکار کرده است.

خاندوزی در ادامه به سه پروژه سامانه‌ای وزارت اقتصاد اشاره کرد و گفت: سه سامانه داشبورد جامع اطلاعات اقتصادی، حساب اعتباری و پرداخت به ذینفع نهایی و سامانه یکپارچه اطلاعات شرکت‌های دولتی (سماب) در حال تکمیل است که در آینده رونمایی خواهند شد که جامعیت، یکپارچه بودن و بروز رسانی بر خط از ویژگی‌های اصلی این سامانه‌ها است.

وی افزود: تجمیع و بروز رسانی این سامانه‌ها بدون همت و تلاش جهادی بخش‌های مرتبط با این سامانه‌ها از جمله همکاران مرکز فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و اقتصاد هوشمند و سایر کارکنان در حوزه‌های متخلف مسیر نمی‌شد.

گفتنی است جلسه شورای معاونین این وزارتخانه با حضور حجت الاسلام و المسلمین صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، معاونین وزیر، مدیر عامل بانک ملی ایران و رئیس بیمه مرکزی در سالن جهاد اقتصادی این وزارتخانه برگزار شد.

علی نظامی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت اقتصاد، گزارشی خلاصه از عمکلرد حوزه ارتباطات مردمی و پاسخگویی به شکایات مجموعه این وزارتخانه را ارائه کرد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.