کد خبر: ۳۰۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲
رییس کل بیمه مرکزی ایران در سالروز تاسیس بیمه ایران:

مدیر پروری بیمه ایران باعث افتخار صنعت بیمه کشور است

رییس کل بیمه مرکزی ایران بحث مدیر پروری بیمه ایران در صنعت بیمه کشور را موجب افتخار دانست و خواستار پیگیری جدیتر و گسترده موضوع شایسته سالاری و تعلیم مدیران شایسته برای پرورش نسل‌های جدید و آینده بیمه کشور شد.
مدیر پروری بیمه ایران باعث افتخار صنعت بیمه کشور است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران:آیین هشتاد و هشتمین سالروز تاسیس شرکت سهامی بیمه ایران دوشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۲، با حضور دکتر محمدجواد شریف زاده معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، دکترعلی استاد هاشمی رییس کل بیمه مرکزی ایران، مدیران ارشد صنعت بیمه کشور، مدیران عامل سابق و اسبق بیمه ایران و حسن شریفی رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه ایران، اعضای هیات مدیره، معاونین و مدیران ستادی و اجرایی، اعضای کانون سراسری انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه ایران، اعضای کانون بازنشستگان، پیشکسوتان، گروهی از بیمه گذاران عمده حقوقی و حقیقی و همکاران شرکت سهامی بیمه ایران در سالن همایش‌های ساختمان مرکزی بیمه ایران شرکت برگزار شد.

در این مراسم که هزاران تن از همکاران نماینده بیمه ایران در سراسر کشور از طریق فضای مجازی و به صورت برخط میهمان و ناظرآن بودند، «طرح تکافل تکمیلی عمر و حوادث کارکنان دولت» به عنوان بزرگترین طرح ملی صنعت بیمه کشور در سال جاری توسط آقایان دکتر شریف زاده معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، استاد هاشمی رییس کل بیمه مرکزی ایران و شریفی رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه ایران و تعدادی از مقامات حاضر در مراسم، رونمایی شد.

دکترعلی استاد هاشمی درآیین هشتاد و هشتمین سالروز تاسیس شرکت سهامی بیمه ایران. ‏ در سخنانی با تشکر و قدردانی از مدیران و کارکنان بیمه ایران به پاس تلاش هایشان که منجر به پیشرفت و سربلندی صنعت بیمه کشور شده است و تبریک سالروز تاسیس بیمه ایران به حضار و کل صنعت بیمه کشور و اینکه همواره نام بیمه در کشور با نام بیمه ایران می‌درخشد، گفت: امروز یکی از اقدامات خوبی که بیمه ایران متکفل انجام آن شده است، موضوع بیمه تکافل است. در واقع بیمه تکافل جای بحث و تبادل نظر و اقدامات علمی فراوانی دارد که باید به آن بپردازیم.

وی با اشاره به اینکه اگر قرار است به ضریب نفوذ بیمه مناسبی در کشور دست یابیم، چند نکته را باید مورد توجه قرار دهیم، گفت: در این باره مهمترین بحث، موضوع توسعه فرهنگ بیمه در کشور است. در واقع اگر نتوانیم بحث فرهنگ بیمه را در جامعه آنگونه که شایسته است ارائه کنیم، نمی‌توانیم به ضریب نفوذ بیمه‌ای مطلوبی در کشور برسیم. برای توسعه این فرهنگ باید بتوانیم موضوع بیمه را با روش‌های مناسب به کف جامعه بیاوریم، بیمه را خوب به مردم بشناسانیم. با دست باز، عادلانه، منصفانه وبر اساس نرخ‌های تعیین شده در پرداخت خسارت به زیاندیدگان عمل کنیم تا اعتماد مردم را بیشتر جلب نماییم، روند‌ها را برای پرداخت خسارت‌ها تسهیل و همزمان، خرید بیمه نامه‌ها را به صورت غیر حضوری و با استفاده از ابزار‌های دیجیتال آسان کنیم.

استاد هاشمی یکی از مواردی که در صنعت بیمه جایش خالی بود و پژوهشکده بیمه و بیمه مرکزی در یک سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در باره آن انجام دادند، را موضوع تکافل خواند و گفت: هم اکنون حدود ۱۵۰ شرکت در ۴۰ کشور در زمینه بیمه تکافل فعالیت می‌کنند که نشانده باز شدن جای بیمه تکافل در صنعت بیمه جهان است و در ایران هم خوشبختانه به رسمیت شناخته شده است.

وی افزود: در یک سال گذشته اقدامات بسیارخوبی در این زمینه در کشور صورت گرفته است که مهمترین آن تدوین آیین نامه اجرایی تکافل، تاسیس شرکت‌های تکافلی و صندوق تکافل توسط بیمه مرکزی ایران و پژوهشکده بیمه بوده است. صحبت‌های اولیه برای تاسیس نخستین شرکت تکافلی ایرن در منطقه آزاد کیش نیز انجام شده است که بلافاصله پس از تصویب آیین نامه ذی ربط راه اندازی خواهد شد.

رییس کل بیمه مرکزی ایران، با اعلام آمادگی از هرگونه اقدام حمایتی از تنها شرکت دولتی کشور- همانند حمایت از شرکت‌های بیمه خصوصی- برای حفظ قدرت و قدمت بیمه ایران، اضافه کرد: متاسفانه یکی از مشکلات باقیمانده برای صنعت بیمه کشور، موضوع تخلف شرکت بیمه توسعه و تعلیق آن است که بیمه ایران بنا به وظایف قانونی خود اقدامات بزرگی برای رفع مشکلات بیمه گذاران این شرکت انجام داد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: انتظار داریم در بحث سامانه جامع بیمه گری تلاش بیشتری شود و بیمه ایران در زمینه ارتقای این سامانه به شرکت‌های دیگر کمک کند.

استاد هاشمی با اشاره به بحث مدیر پروری بیمه ایران در صنعت بیمه کشور، آن را موجب افتخار دانست و خواستار پیگیری جدیتر و گسترده موضوع شایسته سالاری و تعلیم مدیران شایسته برای پرورش نسل‌های جدید و آینده بیمه کشور شد.

وی در ادامه به موضوع شبکه فروش بیمه در کشور پرداخت و گفت: بیش از ۷۰ درصد فروش بیمه نامه‌ها هم اکنون توسط شبکه فروش صنعت بیمه صورت می‌گیرد و هر چقدر هم که پلتفرم‌های موجود فعالیت کنند نمی‌توانند جای این نیروی انسانی حرفه‌ای و با تجربه را بگیرند. بنابر این قدرتمندتر و به روز کردن این شبکه توانمند یکی دیگر از وظایف همه شرکت‌های بیمه، به ویژه بیمه ایران است.

رییس کل بیمه مرکزی ایران، در پایان خواستار کمک وزارت امور اقتصادی و دارایی برای موضوع حاکمیت شرکتی و اساسنامه بیمه ایران برای برطرف ساختن مشکل زیان انباشته این شرکت شد.

برچسب ها: بیمه ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.