کد خبر: ۳۰۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰

اتمام فاز دوم پروژه ارگونومی مشارکتی

فاز دوم پروژه تحقیقاتی ارگونومی مشارکتی به پایان رسید. مهندس بابک بیگی با اعلام این خبرگفت: در جهت افزایش بهره وری و سلامت نیروی کار از طریق شناسایی زود هنگام آسیب‌های شغلی و پیشگیری از اختلالات اسکلتی و عضلانی، پروژه ارگونومی مشارکتی در سال گذشته در چهار فاز در بخش‌های آگلومراسیون، نورد و نسوز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شیرازآغاز و اتمام موفقیت آمیز فاز دوم این پروژه در مهرماه سال جاری طی مراسمی درتالار دانش توسط مجری طرح اعلام گردید.
اتمام فاز دوم پروژه ارگونومی مشارکتی

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: در این مراسم که با حضورمعاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، مدیران و نمایندگان بخش‌های آگلومراسیون، نورد، نسوز، امور فنی بهره برداری، سفارشات، تحقیق و توسعه، آموزش و اعضا اصلی کمیته راهبری ارگونومی همچنین نمایندگانی از مراکز بهداشت استان و شهرستان لنجان برگزار شد، دکترچوبینه به عنوان مجری طرح ارگونومی مشارکتی در شرکت به ارائه نتایج و دستاورد‌های این پروژه اشاره کرد و ضمن اعلام خرسندی از همکاری صمیمانه کلیه مدیریت‌های مشمول این پروژه، از تعهد مدیران ارشد سازمان در حمایت از این پروژه تشکر و قدردانی نمود و گفت: سخت کوشی در پیشبرد این پروژه و پیگیری مجدانه در انجام مداخلات اصلاحی در شرکت ذوب آهن با راهبری و نظارت کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شرکت درمقایسه با سایر صنایع بسیار قابل توجه و شایسته تحسین می‌باشد.

مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی نیزدر این مراسم ضمن اعلام این نکته که اجرای این طرح با محوریت یک تیم علمی قوی در کشور در شرکت شروع شده افزود: هدف از اجرای این طرح پیاده سازی اقدامات اصلاحی در کارگاه‌ها جهت بهره مندی کارکنان پرتلاش و خدوم سازمان و ارتقاء سلامت آنان بوده و لازم است ضمن تخصیص بودجه مناسب به این مبحث، نسبت به افزایش اثربخشی مداخلات تعریف شده و رفع آنی مغایرت‌های با ریسک بالا نیز اقدام گردد. وی در ادامه گفت: بومی سازی دانش ارگونومی و تسری به سایر بخش‌های کارخانه از طریق کمیته راهبری آموزش دیده به منظور نهادینه سازی فرهنگ ارگونومی از اهداف مهم و آتی شرکت به شمار می‌رود و لازم است این موضوع به صورت مستمر در برنامه‌های سرپرستی برنامه ریزی و نظارت بر بهداشت مدیریت HSE قرار داشته باشد.

نماینده معاونت بهداشتی استان نیز ضمن اعلام اهمیت اجرای این طرح در شرکت و منحصر به فرد بودن این پروژه در سطح کشور توسط اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن اشاره به بومی سازی دانش و ایجاد مهارت در شرکت، جذب متخصصین ارگونومی در ساختار مدیریت HSE جهت استمرار این پروژه با نگاه علمی و کاربردی در کارخانه را یادآور شد و گفت: لازم است طی برنامه‌ای دراز مدت کلیه مشاغل در پروسه ارزیابی ارگونومی قرار گرفته تا به صورت موثر رویکرد پیشگیری از آسیب‌های اسکلتی و عضلانی محقق گردد.
لازم به ذکر است در پایان مراسم از اعضا کمیته راهبری که موفق به گذراندن دور‌های تخصصی ارگونومی شده بودند با اهدا لوح آموزشی تقدیر گردید.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت