کد خبر: ۳۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱

بازگشت دو مهاجم جنجالی به ترکیب استقلال

استقلال تهران در بازی مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف تیم نود ارومیه خواهد رفت.
بازگشت دو مهاجم جنجالی به ترکیب استقلال

استقلال تهران در بازی مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف تیم نود ارومیه خواهد رفت.

بازگشت دو مهاجم جنجالی به ترکیب استقلال
مخاطب ۲۴- در چارچوب مسابقات دور یک شانزدهم نهایی جام حذفی باشگاه‌های کشور تیم استقلال تهران از ساعت ۱۷:۳۰ امروز در ورزشگاه آزادی میزبان تیم نود ارومیه خواهد بود.

تیم استقلال پس از پنج تساوی متوالی، با برتری مقابل پیکان و سپاهان به این دیدار رسیده است. آبی پوشان فعلا با رای کمیته انضباطی صدرنشین جدول رده بندی لیگ برتر هستند، اما هدف مهمی را در تورنمنت حذفی دنبال می‌کنند.

فرهاد مجیدی در نشست خبری روز گذشته تایید کرد پس از دو فصل ناکامی پیاپی در فینال جام حذفی به همراه شاگردانش اهداف بزرگی را دنبال می‌کنند و به دنبال جبران هستند.

این سرمربی همینطور اعلام کرد که به بازیکنانی که در فصل جاری بیشتر در ترکیب اصلی حضور داشتند استراحت خواهد داد که بر همین اساس رودی ژستد، کوین یامگا، امیرحسین حسین زاده، جعفر سلمانی، مهدی مهدی پور، سیاوش یزدانی، سید حسین حسینی بازیکنانی هستند که از سوی سرمربی اجازه استراحت دارند.

 



همچنین وریا غفوری به دلیل آسیب دیدگی در تمرینات غیبت داشته و رشید مظاهری هم جدیدترین آسیب دیده آبی پوشان است که به طور قطع فعلا بازی امروز را از دست داده است.

غیبت حسینی و مظاهری فرصت حضور مجدد علیرضا رضایی درون دروازه استقلال را فراهم می‌کند. این بازیکن جوان پیش از بازگشت حسینی به دروازه آبی پوشان بعد از مظاهری در این فصل فرصت بازی پیدا کرده بود. در خط دفاعی هم تغییرات زیاد خواهد بود.

در سیستم سه دفاعه در حال حاضر محمد حسین مرادمند، محمد دانشگر و عارف آغاسی در دسترس هستند و در خط میانی هم روزبه چشمی، سعید مهری، سبحان خاقانی و بابک مرادی بازیکنانی هستند که نسبت به سایر بازیکنان فرصت کمتری را برای حضور در ترکیب اصلی داشته‌اند.

در خط حمله آرمان رمضانی، امین قاسمی نژاد و محمدرضا آزادی سه بازیکنی هستند می‌توانند گزینه حضور در ترکیب اصلی باشند. در این پست امیرعلی صادقی هم حضور دارد که او نسبت به این سه بازیکن بیشتر به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفته بود.

بدین ترتیب ترکیب احتمالی استقلال مقابل نود ارومیه به شرح زیر است:

علیرضا رضایی، محمد دانشگر، محمدحسین مرادمند، عارف آغاسی، سبحان خاقانی، روزبه چشمی، سعید مهری، بابک مرادی، آرمان رمضانی، امین قاسمی نژاد و محمدرضا آزادی.

منبع: اقتصاد ۲۴

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.