کد خبر: ۳۰۹۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۷

پیشنهادات ایران برای کمک به افغانستان

وزیر خارجه کشورمان از ارائه چند پیشنهاد ایران برای کمک به مردم افغانستان در اجلاس سازمان همکاری اسلامی خبر داد.
پیشنهادات ایران برای کمک به افغانستان

وزیر خارجه کشورمان از ارائه چند پیشنهاد ایران برای کمک به مردم افغانستان در اجلاس سازمان همکاری اسلامی خبر داد.

 
پیشنهادات ایران برای کمک به افغانستان

مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا: حسین امیرعبداللهیان بعد از شرکت و سخنرانی  در  هفدهمین نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی که  با موضوع افغانستان در پایتخت کشور پاکستان برگزار شده است ، گفت : امروز در این نشست در ارتباط با موضوع افغانستان چند پیشنهاد را از سوی ایران مطرح کردیم که  مهمترین آن تشکیل صندوقی در سازمان همکاری اسلامی  (OIC) بود که همه کشورهای اسلامی در حمایت از مردم افغانستان و ارسال کمک های انسان دوستانه به مردم این کشور در آن سهیم شوند.
وی در این ین ارتباط افزود:  قرار شد که در قطعنامه پایانی این نشست این ایده به عنوان  یک ابتکار سازمان همکاری اسلامی مورد تایید و تصویب سایر کشورهای شرکت کننده قرار بگیرد.

این دیپلمات ارشد کشورمان همچنین در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران  با بیان اینکه در این نشست بر موضوع اهمیت  تشکیل دولت فراگیر در افغانستان  تاکید کردیم، افزود:  وزیر امور خارجه هیئت حاکمه موقت افغانستان در حاشیه این کنفرانس حضور دارد ولی چون نمی تواند دولت فراگیر در افغانستان را نمایندگی کند  عملا کرسی افغانستان در این نشست خالی بود و فقط پرچم افغانستان نصب شده بود و من در سخنرانی خود ابراز امیدواری کردم که در آینده نزدیک دولت فراگیر در افغانستان تشکیل شود و نماینده دولت  فراگیر افغانستان بتواند در نشست بعدی سازمان همکاری اسلامی حضور پیدا کند .

امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به برخی از دیدارهایش در حاشیه این نشست با مقامات شرکت کننده در هفدهمین  نشست اضطراری  وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی تصریح کرد : در حاشیه این نشست با  دبیرکل سازمان همکاری اسلامی دیدار کردم  و دیدار خیلی خوبی نیز با آقای عمران خان نخست وزیر پاکستان داشتیم و در ادامه قرار است با یکی دیگر از  مقامات ارشد و عالی رتبه  پاکستان نیز  دیدار و رایزنی کنیم .

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.