کد خبر: ۳۱۰۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸

برگزاری "رویداد هوش مصنوعی فراتر از سرگرمی"در جزیره کیش

رویداد هوش مصنوعی فراتر از سرگرمی با دو رویکرد مهم"سرگرمی هوش مصنوعی و تقابل هوش مصنوعی و بشریت" روز جمعه سوم آذر در مرکز نوآوری کیش برگزار می‌شود.
برگزاری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :میلاد مساوات، فارغ التحصیل رشته هوش مصنوعی از دانشگاه هاروارد و مدرس این دوره از سیمنار از کاربرد‌های مهم این ابزار هوشمند که برخی از فعالان شکبه‌های اجتماعی بدون هیچ پیش آگاهی در این زمینه با آن مواجه می‌شوند خبر داد و گفت: رویکردی که برخی از کشور‌های پیشرفته به درک کاملی از آن رسیدن و گامی فراتر از شرایط موجود در دنیای هوش مصنوعی گذاشتن که ما امروز در شبکه‌های اجتماعی با آن مواجه هستیم.

مساوات در تکمیل سخنان خود، اظهار داشت: سیمنار پیش رو با شش محوریت "باز تعریف پدیده هوش مصنوعی، تقابل بشر و گونه‌ای جدید از خلقت به نام هوش مصنوعی، شاخه‌های هوش مصنوعی، کاربرد‌های فراسرگرمی هوش مصنوعی، علوم مورد نیاز جهت ورود به دنیای هوش مصنوعی" را به عنوان مولفه‌ها مهم سرفصل‌های این سینار برشمرد.

وی، با اشاره به اهداف برگزاری این سیمنار، خاطر نشان کرد: پس از پایان این سیمنار و علاقمند شدن حداقل ۱۰ نفر از هنرجویان که به صورت خود آموز علاوه بر آغاز مطالعه و کار عملی انجام دهند و در دوره‌های آموزشی موسسه علوم و فنون نیز شرکت کنند به طور حتم در جزیره کیش شاهد تحولی بزرگ در این زمینه خواهیم بود.

میلاد مساوات با اشاره به نقش موثر و آموزش محوری موسسه علوم وفنون کیش، گفت: این موسسه با برگزاری سطح بالای دوره‌های زبان آموزی در سطح کشور و با ورود به دنیای تکنولوژی؛ حامی اصلی این سیمنار می‌باشد.

مساوات، بیان داشت: با پیوستن مدارس الغدیر با حدود ۱۶۰۰ دانش‌آموز به این موسسه، تحول بزرگی در حوزه آموزشی جزیره کیش تحقق یافته است.

این گزارش می‌افزاید: این دوره‌ها در سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته هوش مصنوعی به صورت آنلاین برگزار می‌شوند و دریافت مدرک معتبر و قابل استعلام از سایت دانشگاه هاروارد برای ایرانیان فراهم شده است.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.