کد خبر: ۳۱۵۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲

توفان خورشیدی امشب به زمین می‌رسد+ عکس

رسیدن انرژی توفان خورشیدی را در اول دسامبر در حوالی نیمه شب و بعد از نیمه شب پیش‌بینی می‌کنند. این زمانی است که میشیگان و بخش بزرگ‌تری از یک سوم شمالی ایالات متحده می‌توانند شفق شمالی را ببینند.
توفان خورشیدی امشب به زمین می‌رسد+ عکس

مخاطب 24- سه انفجار انرژی خورشیدی به احتمال زیاد به سمت زمین حرکت می‌کند. پیش‌بینی کنندگان هواشناسی فضایی بر این باورند که این توفان ژئومغناطیسی شفق شمالی را ایجاد خواهد کرد.

 مرکز پیش‌بینی هوای فضایی NOAA (SWPC) اولین پرتاب جرم تاج (CME) را روز دوشنبه شناسایی کرد. CME انرژی است که هنگام فوران یک لکه خورشیدی از خورشید خارج می‌شود. اولین CME به سمت زمین حرکت می‌کند.سپس در همان روز، ۲۷ نوامبر، دو CME دیگر از سطح خورشید منفجر شدند و به سمت زمین حرکت کردند.

سرانجام در ۲۸ نوامبر یک CME بسیار قوی از سطح خورشید منفجر شد و مستقیماً به سمت زمین حرکت کرد. پیش‌بینی‌کنندگان آب‌وهوای فضایی در NOAA اکنون می‌گویند که آخرین CME قوی با CME دوم و سوم ادغام می‌شود.

توفان خورشیدی امشب به زمین می‌رسد+ عکس

ما فقط یک CME نخواهیم داشت که به جو ما ضربه بزند. ما سه CME خواهیم داشت که در یک طوفان ژئومغناطیسی بزرگ ادغام می‌شوند.

پیش‌بینی‌ها رسیدن انرژی توفان خورشیدی را در اول دسامبر در حوالی نیمه شب و بعد از نیمه شب پیش‌بینی می‌کنند. این زمانی است که میشیگان و بخش بزرگتری از یک سوم شمالی ایالات متحده می‌توانند شفق شمالی را ببینند.

قدرت برخورد انرژی خورشیدی با جو زمین تعیین می‌کند که شفق‌های شمالی تا چه اندازه در جنوب دیده می‌شوند.

 

منبع: خبرآنلاین

برچسب ها: انرژی خورشیدی
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.