کد خبر: ۳۱۸۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴
مخارج سازمان را از طریق هزینه آزمون‌ها تامین می‌کنیم؛

پاسخ عجیب وزیر به انتقاد از افزایش هزینه ثبت‌نام کنکور

زلفی گل تاکید کرد: سازمان سنجش آموزش کشور به دنبال کسب درآمد نیست؛ بخشی زیادی از درآمد‌های این سازمان صرف هزینه‌های پرسنلی و بخشی نیز صرف کمک به تامین و تجهیز دستگاه‌های آن می‌شود.
پاسخ عجیب وزیر به انتقاد از افزایش هزینه ثبت‌نام کنکور

مخاطب 24- محمدعلی زلفی گل با حضور در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری به شکل برخط به سوالات و دغدغه‌های دانشجویان، اساتید و کارمندان پاسخ داد.
در این جلسه وزیر علوم در پاسخ به علت افزایش هزینه آزمون‌ سراسری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: دولت ردیف بودجه عمومی سازمان سنجش آموزش کشور را به حداقل ممکن رسانده است و می‌گوید خود سازمان هزینه‌ها را پرداخت کند.
او در ادامه تصریح کرد: با توجه به این که هزینه سازمان سنجش آموزش کشور متعدد است، افزود: این هزینه‌ها شامل هزینه‌های هوایی، طراحی سوال، قرنطینه طراحان سئوال، به روزسازی تجهیزات، هزینه‌های پرسنلی و ... است؛ به این جهت این سازمان از طریق هزینه آزمون‌ها مجبور به تامین و پرداخت هزینه‌های خود است.

زلفی گل تاکید کرد: سازمان سنجش آموزش کشور به دنبال کسب درآمد نیست؛ بخشی زیادی از درآمد‌های این سازمان صرف هزینه‌های پرسنلی و بخشی نیز صرف کمک به تامین و تجهیز دستگاه‌های آن می‌شود. البته میزان تورم هزینه‌های آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور قابل مقایسه با تورم جامعه نیست؛ چرا که تورم جامعه بر اساس اقلام و خدمات خاص عمومی محاسبه می‌شود.
وی در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان دوره دکتری مبنی بر اجرای قانون ۲۰ درصدی سهمیه جذب استعداد‌های درخشان در دانشگاه‌ها تاکید کرد: دانشجویان نخبه پس از فارغ التحصیلی می‌توانند در صورت برنده شدن در طرح شهید شهریاری بنیاد ملی نخبگان، بر اساس رشته تحصیلی متقاضی جذب در وزارت‌های علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی باشند. پس از این درخواست نامه این متقاضیان به هفت دانشگاه معرفی می‌شود تا یکی از این دانشگاه‌ها خارج از فرآیند فرد متقاضی را جذب کند.

استقبال دانشگاه‌ها از جذب افراد و نخبه‌های جوان
زلفی‌گل خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها معمولا از جذب افراد و نخبه‌های جوان استقبال می‌کنند، اما باید توجه داشت که پذیرش قبل از فارغ‌التحصیلی دانشجویان دکتری امکانپذیر نیست.

وزیر علوم همچنین در پاسخ به انتقاد یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور نسبت به نیمه‌کار گذاشتن برخی پروژه‌های عمرانی این دانشگاه از جمله واحد پیام نور در شهرستان اسلامشهر تصریح کرد: با توجه به این‌که دانشگاه پیام نور در دوره‌ای توسعه نامتوازنی داشته است در حال حاضر صد‌ها هزار عضو هیات علمی و کارمند این دانشگاه به دلیل این‌که واحد‌های دانشگاه دانشجو ندارند به دانشگاه‌های دیگر از جمله دانشگاه‌های فرهنگیان منتقل می‌شوند؛ بنابراین توسعه واحد‌های پیام نور جزء اولویت‌های ما نیست و ما حتی در برخی استان‌ها اعضای هیات علمی و پرسنل دانشگاه را منتقل کرده‌ایم.
او در ادامه تاکید کرد: با توجه به برنامه‌ای که در دست داریم قرار است دانشگاه پیام نور رشته‌هایی را داشته باشد که بتواند به صورت غیرحضوری و دورخوان به دانشجویان ارائه دهد. اما ساختمان نیمه‌تمام دانشگاه پیام نور در اسلامشهر را تلاش می‌کنیم در صورت امکان به آموزشکده فنی تبدیل شود تا فارغ‌التحصیلان آن بتوانند وارد بازار کار شوند.

پیگیر افزایش ۱۰۰ درصدی شهریه دانشگاه پیام نور خواهم بود
وزیر علوم در پاسخ به انتقاد نسبت به افزایش ۱۰۰ درصدی شهریه دانشگاه پیام نور اظهار کرد: این موضوع را از طریق مسئولان دانشگاه پیگیر خواهم شد.

او همچنین در پاسخ به نگرانی یکی از داوطلبان کنکور از استان‌های جنوبی در خصوص عدم امکان ترمیم معدل در چند مرحله گفت: این موضوع باید از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری شود تا در صورت امکان مصوبه‌ای تصویب شود تا داوطلبان چندین بار امکان ترمیم معدل را داشته باشند.

 

منبع: دنیای اقتصاد

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.