کد خبر: ۳۱۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲

آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مدیریت املاک مخابرات برگزار شد

آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مدیریت املاک مخابرات برگزار و در این مراسم با حکم رییس هیات مدیره شرکت مدیریت املاک، دکتر پیمان قربانی، به عنوان مدیر عامل جدید شرکت مدیریت املاک ( سامان سازه غدیر ) منصوب و از زحمات سیدمجید موسوی در طی تصدی این مسئولیت قدردانی شد.
آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مدیریت املاک مخابرات برگزار شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: مهندس سلطانی در این مراسم که امروز دوشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۲ با حضور اعضای هیات مدیره شرکت مدیریت املاک،  معاونین ستادی و مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران برگزارشد، با اشاره به زحمات مهندس موسوی  مدیرعامل شرکت املاک اظهارداشت: اکنون شرکت سامان سازه غدیر، با توجه به مسئولیت های مهم  محوله بر آن، در وضع مناسبی قرار گرفته و با توجه به روحیه خدمت محور مهندس موسوی و همکاران شرکت املاک، تغییر رو به جلو در این مجموعه بر فعالیت های کلی شرکت مخابرات تاثیرگذار است.

 

وی با اشاره به شاخصه های مدیریت مناسب در شرکت املاک گفت: با توجه به حجم گسترده فعالیت های این مجموعه ، مدیریت در آن نیاز به سعه صدر، تجربه مدیریتی مرتبط و داشتن روحیه همکاری با تمام بخش ها و نهادهای مرتبط با بخش مدیریت املاک دارد.

 

مهندس سلطانی با بیان اینکه شرکت سامان سازه غدیر، یکی از مهم ترین زیرمجموعه های مخابرات به ویژه در دوران های مواجهه شرکت با مسائل و مشکلات مالی و تعرفه ای بوده است، گفت:بخش مهمی از درآمد غیرعملیاتی مخابرات توسط شرکت املاک تامین می شود و البته به لطف تلاش های شرکت در بخش های مختلف مانند حقوقی و تنظیم مقررات باید به جایی برسیم که نیاز به درآمد  چندانی از  فروش املاک نداشته باشیم.

 

مهندس سلطانی همچنین در تببین خط مشی شرکت گفت: با توجه به افزایش قیمت زمین و ملک در سال های اخیر در سراسر کشور، اشراف بر چگونگی مدیریت دارایی ها و فروش املاک در تمام استان ها از اهمیت مضاعفی برخوردار است.

 

در ادامه این مراسم دکتر پیمان قربانی مدیرعامل جدید شرکت مدیریت املاک با تقدیر از زحمات مدیریت قبلی به ویژه مهندس موسوی اظهارداشت: با تلاش های انجام شده، شرکت سامان سازه غدیر به وضع با ثبات و پایداری رسیده وبا تلاش در جهت اشراف بیشتر بر تمام منابع شرکت املاک  و فعال تر شدن بخش حقوقی شرکت املاک می توانیم تاثیر بهتری در حوزه سودآوری برای شرکت مخابرات ایران بر جای بگذاریم.

 

گفتنی است، دکتر پیمان قربانی مدیرعامل جدید شرکت مدیریت املاک،  مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد عمران و دکتری برنامه ریزی شهری و مهندسی عمران را دارا است.

 

در سوابق کاری وی، حضور در بخش های عمرانی شهرداری ، شهردار منطقه ۱۹ تهران، عضو کمیسیون آموزش سازمان نظام مهندسی کشور، نمایندگی معاون شهردار تهران در کمیسیون معاملات شهرداری تهران و عضویت در کمیسیون های تخصصی عمران نظام مهندسی کشور و موارد مرتبط دبگر در این حوزه به چشم می خورد.

captcha
اخبار داغ
چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟ چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟
یک رسانه آمریکایی در گزارشی بیان کرده است که رییس جمهور اوکراین به دنبال استفاده از نفوذ ترامپ روی ایلان ماسک است تا محدودیت استارلینک در این کشور را بردارد.
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.