کد خبر: ۳۲۱۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲

دولت یارانه سوخت پرواز‌های داخلی را حذف می‌کند

رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: این موضوع طی سال‌های اخیر به دلایلی به تعویق افتاد. در زمان حاضر موضوع حذف یارانه سوخت تحویلی به شرکت‌های هواپیمایی داخلی در کمیسیون اقتصادی دولت در دست بررسی است.
دولت یارانه سوخت پرواز‌های داخلی را حذف می‌کند

مخاطب 24- رییس سازمان هواپیمایی کشوری از بررسی حذف سوخت یارانه‌ای ایرلاین‌ها در کمیسیون اقتصادی دولت خبر داد.
محمدی بخش در نشست خبری در خصوص پیگیری حذف سوخت یارانه تحویلی به شرکت‌های هواپیمایی داخلی توسط وزارت نفت و نظر سازمان هواپیمایی کشوری در این باره، اظهار کرد: موضوع حذف سوخت یارانه‌ای هواپیما از سال ۹۴ و همزمان با آزادسازی قیمت بلیت هواپیما مطرح شد.

او ادامه داد: این موضوع طی سال‌های اخیر به دلایلی به تعویق افتاد. در زمان حاضر موضوع حذف یارانه سوخت تحویلی به شرکت‌های هواپیمایی داخلی در کمیسیون اقتصادی دولت در دست بررسی است.

او افزود:در این موضوع باید به یک نکته اشاره کنم که شرکت‌های هواپیمایی خارجی سوخت را باقیمت آزاد دریافت می‌کنند، نرخ سوخت پرواز‌های باری و هلیکوپتری نیز آزاد است. فقط پرواز‌های داخلی و خارجی ایرلاین‌های داخلی سوخت یارانه‌ای ۶۰۰ تومانی دریافت می‌کنند.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه همه سوخت جت تولید شده یارانه‌ای متعلق به بخش مسافری نیست، گفت: از دوستان می‌خواهیم در این رابطه ضففیت داشته باشند. اینکه کل تولید روزانه سوخت جت را با قیمت ۶۰۰ تومانی محاسبه کنیم، درست نیست. اگر آمار پرواز‌های مسافری داخلی و خارجی شرکت‌های داخلی را از عدد کل تولید سوخت جت کم کنیم به عدد واقعی می‌رسیم.

محمدی بخش در پاسخ به پرسش تسنیم که آیا این عدد را محاسبه کرده آید و چه میزانی است، گفت: این کار را انجام داده ایم وآنرا اعلام خواهیم کرد.

او بیان کرد: تنها مزیت رقابتی ایرلاین‌های داخلی با شرکت‌های خارجی همین سوخت یارانه است. موضع سازمان هواپیمایی کشوری مشخص است؛ اگر امروز قیمت تعیین شده توسط ستاد تنظیم بازار رعایت شود مورد تاکید ماست. اگر قیمت برداشته و از قیمت‌گذاری خارج شود، بر اساس قانون قیمت مصوب کمیسیون اقتصادی دولت ملاک عمل خواهد بود.

او تاکید کرد: محدودیتی برای اجرای این کار نداریم. با توجه به حساسیت قیمت بلیت هواپیما، قیمت‌های احتمالی سوخت را به تصمیم گیران اعلام کرده ایم.

او همچنین با بیان اینکه به دلایل مختلف نمی‌خواهیم کار‌های انجام شده در رابطه با ورود هواپیما را رسانه‌ای کنیم، گفت: آنچه که اتفاق افتاده در بزرگداشت سازمان هواپی رونمایی کردیم، تمایل داریم مردم سوار هواپیما شده و از این بهره‌مند شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآورد: اینکه یکی از مجموعه‌های فرودگاهی آماری را در یکماه اعلام کند که دو دهم درصد کاهش یافته معیار درستی برای آمار پرواز‌ها نیست. تعداد مسافر جابجا شده معیار درستی است. رکود پرواز‌های مهرآباد در یک روز به ۴۰ هزار مسافر رسید و به آمار قبل از کرونا رسیده است.


منبع: تسنیم

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.